Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Besalú

Dissabte, 29 febrer 2020

Banyoles

19.00. Sala d'actes del Museu Darder. Conferència La pedra de Girona, a càrrec de David Brusi, geòleg. Curs dirigit per Salvador Sarquella. Dins el 6è curs de Patrimoni Geològic .

Olot

12.00. Sala Oberta del Museu de la Garrotxa. Conversa-vermut Els pintors catalans escriuen a Picasso, amb Malen Gual, conservadora del Museu Picasso de Barcelona, i Mariona Seguranyes, comissària de l'exposició.

La Vall d'en Bas

17.30. Can Trona. Xerrada presentació del nou fulletó informatiu sobre les campanes i els campanars de la Vall d'en Bas, a càrrec de Xavier Pallàs, músic i campanòleg.

Salt

11.00. Biblioteca Massagran. Xerrada Les famílies parlem de triar escola i institut.

Santa Cristina d'Aro

20.00. Sala d'exposicions de la Caixa. Xerrada La màgia del talent que tenim tots, a càrrec d'Àngel Guirado i Serrat, doctor en psicologia.

Diumenge, 01 març 2020

Figueres

19.30. Cercle Sport. Conferència La música a Sant Pere. Una aproximació històrica, a càrrec de Jaume Pujol.

Dilluns, 02 març 2020

Girona

11.00. Centre cultural La Mercè. Xerrada Acollida a les persones nouvingudes.

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Déjeuner sur l'herbe d'Edouard Manet: elles es mostren, ells miren. El cos com a construcció social, a càrrec d'Oriol Fontdevila, comissari, escriptor i investigador especialitzat en pràctiques artístiques i educació.

19.00. CaixaForum. Conferència La messa da réquiem, de Verdi: una missa per al teatre, a càrrec d'Eva Sandoval.

Ripoll

18.00. Al Safareig Joc. Xerrada El joc simbòlic, el joc vivencial com a eina social. Dins el cicle Acompanyant la infància

Dimarts, 03 març 2020

Banyoles

21.00. Locals de catequesi de Santa Maria. Conferència El camí des de la increença cap a la fe, a càrrec de Mn. Joan Soler. Dins el cicle Continuar creient en Déu en un temps d'increença.

Girona

19.00. CaixaForum. Conferència L'amor romàntic. La dinàmica amorosa, a càrrec de Fabio Dercole, doctor en Ciències de la Computació i Enginyeria de Control i professor al Politècnic de Milà. Dins el cicle La lògica de l'Amor.

19.00. Auditori de la Biblioteca Carles Rahola. Conferència Ponts trencats. De Sant Francesc al Pont Major, a càrrec d'Eduard Canal. Dins el cicle Caresties, calamitats, adversitats, terratrèmols, pestes, aiguats, setges.