Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Malgrat de Mar

Dijous, 01 octubre 2020

Girona

19.30. Casa de Cultura. Conferència Nous temps, nou clima, a càrrec de Josep Calbó, doctor en ciències i professor titular de la Universitat de Girona. Dins el 21è cicle de conferències Contemporània, Quatre visions de futur.

Viladrau

19.30. Espai Montseny. Conferència L'horitzó nacional de Catalunya. Una invitació a la confiança, a càrrec de Salvador Cardús, professor de Sociologia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Cal inscripció prèvia a l'Ajuntament.

Divendres, 02 octubre 2020

Santa Coloma de Farners

19.00. Biblioteca Joan Vinyoli. Xerraada Què passa amb el feixista que tothom porta dins?, a càrrec de Josep Maria Carbó, mestre i filòsof.

Girona

19.00. Casa Masó. Conferència "L'oreig entre les canyes" de Josep Carner i "Selvatana amor" de Guerau de Liost, a càrrec d'Enric Bou, de la Università Ca'Foscari de Venècia. Commemoració del centenari de la Casa Masó.

Dissabte, 03 octubre 2020

Girona

19.00. Sunset Jazz Club. Xerrada Anècdotes del swing, a càrrec de l'escriptor i divulgador Òscar Font.

Dimarts, 06 octubre 2020

Girona

19.00. CaixaForum. Conferència L'amor és només numà? Dels gens a les cultures, a càrrec d'Ana Fidalgo, primatòloga i professora de la UAM, i Javier Moscoso, professor d'Investigació d'Història i Filosofia de la Ciència al CSIC. Dins el cicle La lògica de l'amor.

Dimecres, 07 octubre 2020

Girona

19.30. Casa de Cultura. Conferència Titans de les dades i nova normalitat, a càrrec de Paloma Llaneza, advocada experta en ciberseguretat. Dins el cicle Un espia a la butxaca. Ètica, democràcia i noves tecnologies.