Conferències

Cerca

Del
al

Prop de Montseny

Dijous, 02 desembre 2021

Santa Coloma de Farners

10.30. Biblioteca Joan Vinyoli. Sessió de conferències Cuidem-nos!, cicle per a un envelliment saludable. Organitza: Creu Roja.

Girona

15.00. Edifici Sant Domènec (Sala Rafael Llussà). Conferència El paper de les televisions locals en un món visual, a càrrec d'Àlex Martí, director de TV Girona. Dins del cicle de conferències i debats Pensar la comunicació. La comunicació en el context de la societat, del Grau de Comunicació Cultural de la UdG. 

19.30. Auditori Viader de la Casa de Cultura. Conferència Aproximació a l'òpera «Rigoletto de Giuseppe Verdi, amb Pol Avinyó, divulgador musical.

13.00. UdG Campus Barri Vell. Parlem sobre pretomasculinitats amb Cara Daggett, politòloga, i Arnau Horta, comissari.

19.00. Aula Magna de la Casa de Cultura. Conferència Exercici físic i esport, amb Ernest Esteve, fisioterapeuta, doctor en ciències mèdiques per la Universitat de Girona i llicenciat en educació física.

Divendres, 03 desembre 2021

Girona

19.00. Auditori Viader de la Casa de Cultura. Conferència sobre el projecte Apadrinem escultures, amb Dolors Reig, presidenta d'Amics de la UNESCO de Girona.

19.00. Biblioteca Carles Rahola. Xerrada sobre Isak Dinesen i el cinema. Més informació i inscripcions a la Biblioteca Carles Rahola.

Dissabte, 04 desembre 2021

Santa Coloma de Farners

12.00. Casa de la Paraula. Xerrada tènico-divulgativa sobre La Pintura de Josep Beulas, a càrrec d'Imma Prieto, curadora d'art, historiadora i escriptora catalana.