Apunts

En record d'en Josep Maria Bosch i Pelegrí

President del Consell Comarcal de la Selva i vicepresident del Consell Consultiu de la Gent Gran de la Selva

Feia pocs dies que tenia el càrrec de president del Consell Comarcal de la Selva i recordo que en Josep Maria, el vicepresident del Consell Consultiu de la Gent Gran de la nostra comarca, ja em va sol·licitar una reunió per explicar-me la tasca que realitzaven en el seu dia i dia i els projectes que tenien sobre la taula. Recordo, com si fos ara, els seus ulls plens d'energia i vitalitat vers tot allò que m'explicava en aquella primera trobada. Evidentment, no seria l'única. L'afany per endegar nous projectes ens portaria a veure'ns en diverses ocasions, sempre amb un objectiu: aconseguir que el col·lectiu de la gent gran de la Selva fos més dinàmic.

En Josep Maria era una persona molt activa, un home inquiet que considerava que l'entrada a la tercera edat no havia de ser l'entrada a la vellesa ni l'exclusió social, sinó que creia, i per això lluitava, que la gent gran podia ser activa, i prova d'això era el seu exemple liderant el Consell Consultiu de la Gent Gran de la Selva. Al llarg dels 17 anys que va ocupar el càrrec va organitzar una gran diversitat d'activitats, conferències, xerrades. Fins i tot, amb la seva perseverança i el seu saber fer davant nous reptes, fa aproximadament uns dos anys va aconseguir que la comarca de la Selva acollís el Congrés de la Gent Gran de Catalunya. Aquest esdeveniment va ser, sens dubte, un gran èxit i, molt, gràcies a la seva feina al capdavant del Consell Consultiu de la Gent Gran.

No vull oblidar-me tampoc del seu afany per ajudar els altres i col·laborar. Durant molts anys, en Josep Maria va col·laborar activament en diverses entitats i associacions vinculades no només a la gent gran.

Només em queda, en nom de tota la comarca, agrair-te tota la dedicació i dir-te que la teva empremta perdurarà en la nostra comarca de la Selva.

Descansa en pau,

(*) Alcalde de Caldes de Malavella i president del Consell Comarcal de la Selva

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.