En català

Oferta de cinema de l'àrea:

En català a la zona de Barcelona

¡Canta 2!

«¡Canta 2!»

2021. EUA. 112'.
Gènere: Animació
Direcció: Garth Jennings.
Argument: Buster i els seus cantants han aconseguit fer del teatreNew Moon el lloc de la moda local, però l'enginyós Koala vol quelcom més: estrenar un espectacle innovador a la Crystal. Però sense contactes al món de l'espectacle és difícil progressar.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Buscant la màgica Doremi

«Buscant la màgica Doremi»

2020. Japó. 91'.
Gènere: Animació
Direcció: Junichi Sato, Yu Kamatani.
Argument: Sora de Nagoya, Mire de Tòquio i Reika de Onomichi són tres dones que aparentment no tenen res en comú, ni edat ni ocupació ni personalitat. L'únic que les uneix és que se senten desconcertades per una vida que no els està anant tal com la imaginaven i que van créixer veient la sèrie La màgica Do-Re-Mi. A partir d'una trobada predestinada, el trio fa un recorregut per tots els llocs associats amb la sèrie.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«El cas Villa Caprice»

2020. França. 103'.
Gènere: Thriller
Direcció: Bernard Stora.
Intèrprets: Niels Arestrup, Patrick Bruel, Michel Bouquet, Irène Jacob, Paul Hamy.
Argument: La vida de Luc Germon, un advocat de gran reputació, es veu trasbalsada quan accepta un nou client, Gilles Fontaine, un dels empresaris més poderosos de França. A aquest li acusen de comprar una propietat en circumstàncies sospitoses i haurà de confiar en les habilitats de Germon per lliurar-li del cas. De mica en mica, aquests estranys aliats començaran a convertir-se en enemics.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El pacte

«El pacte»

2021. Dinamarca. 115'.
Gènere: Drama
Direcció: Bille August.
Intèrprets: Birthe Neumann, Simon Bennebjerg, Nanna Skaarup Voss, Asta Kamma August, Anders Heinrichsen.
Argument: Karen Blixen ha aconseguit l'èxit als 63 anys i sembla ser la propera escriptora a guanyar el Premi Nobel de Literatura. Després d'escriure la novel·la memorable 'Memòries d'Àfrica' decideix tornar a la seva Dinamarca natal reinventant-se com una sensació literària. No obstant, la seva vida trontolla el dia que coneix el talentós poeta Thorkild Bjørnvig de 29 anys.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El ventre del mar

«El ventre del mar»

2021. Espanya. 75'.
Gènere: Drama
Direcció: Agustí Villaronga.
Intèrprets: Marc Bonnin, Armando Buika, Roger Casamajor.
Argument: Al juny de 1816, una fragata de la Marina francesa s'embarranca a les costes del Senegal. Els bots salvavides no són suficients per a tothom i construeixen una petita embarcació on pugen 147 homes. La confusió i el pànic fan que la bassa perdi el seu remolc i que els seus navegants s'enfonsin en un mar de fam, lluita i desesperació.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Mira per mi

«Mira per mi»

2021. Canadà. 93'.
Gènere: Thriller
Direcció: Randall Okita.
Intèrprets: Skyler Davenport, Kim Coates, Jessika ParkerKennedy, Laura Vandervoort, Keaton Kaplan.
Argument: Sophie, una jove cega que treballa en una mansió apartada, es veu envaïda per lladres que busquen una caixa forta oculta. El seu únic mitjà de defensa: una nova aplicació anomenada Mira Per Mi. La connecta amb un voluntari de qualsevol punt del país que l'ajuda a sobreviure veient per a ella. Sophie està connectada amb Kelly, una veterana de l'exèrcit que passa els seus dies jugant a videojocs. S
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Seis días corrientes

«Seis días corrientes»

2021. Espanya. 85'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Neus Ballús.
Intèrprets: Mohamed Mellali, Valero Escolar, Pep Sarrà, Pere Codorniu, Paqui Becerra.
Argument: Una setmana a la vida de Valero, Moha i Pep, treballadors d'una petita empresa de lampisteria i electricitat dels afores de Barcelona. Cada dia laboral presenta noves situacions que sorgeixen quan els protagonistes s'enfronten a una reparació, i la relació que s'estableix entre els protagonistes i el client que ha sol·licitat els seus serveis.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]