Altres

Els vins de les ‘Gavarres’

La vinya és una planta ben mediterrània a la qual agraden els estius secs i assolellats i els hiverns suaus, com els d’aquí. Ha viscut, de sempre, per aquestes terres i la revista Gavarres li dedica el dossier del número 34, que s’acaba de publicar.

En aquest dossier, de 50 pàgines, s’hi troben històries de famílies que durant generacions han fet vi de la mateixa manera. També famílies de pagesos on l’última generació ha fet un pas endavant i s’ha format en enologia amb l’objectiu de millorar un producte tradicional.

El dossier, titulat Vi de la terra, ofereix un tast del passat i del present del vi d’aquest tros de país a través del testimoni de productors tradicionals i d’innovadors –novells o experimentals–, de tastavins, de venedors a la menuda i de grans distribuïdors. Can Sot de Verges, el Mas Rostei de Begur, el sommelier Agustí Ensesa, el Mas Oller de Torrent, Can Sais de Vall-llobrega, Can Bufí de Llagostera o Can Grau de Palafrugell són només alguns dels temes que s’hi tracten.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia