cultura

Arriba la Cuina de Fira a vint-i-sis establiments del Jussà

Durant l'època de fires de tar­dor al Pallars Jussà, 26 esta­bli­ments, entre res­tau­ra­dors i cases rurals de dife­rents pobles de la comarca, ofe­ri­ran menús de Cuina de Fira, una pro­posta que enguany arriba a la quarta edició i que tras­llada el cli­ent a les èpoques de ple auge de les fires palla­re­ses. Els pro­duc­tes que s'uti­lit­za­ran en la majo­ria de plats sur­ten del ter­ri­tori i de pro­duc­tors locals. Entre els plats, con­fec­ci­o­nats per cada res­tau­rant, des­ta­quen recep­tes tan palla­re­ses com ara sopes de pa, trin­xat, con­fi­tat de porc, llon­ga­nissa i boti­farra negra, cap i pota; però un dels ingre­di­ents estel·lars és el cor­der. Als comen­sals també se'ls obse­quia amb un fullet col·lec­ci­o­na­ble on poden tro­bar el menú del res­tau­rant i tots els esta­bli­ments on poden tas­tar menús de fira. L'època de fires comença aquest cap de set­mana amb la fira rama­dera de la Pobleta de Bellveí i la tanca la fira de Salàs de Pallars els dies 12 i 13 de novem­bre. També es podrà visi­tar la fira del mos­ti­llo de Lli­mi­ana el 9 d'octu­bre, la fira del bolet d'Isona el 23 d'octu­bre, la fira del codony de Tremp el 29 d'octu­bre i la fira de Sant Martí de Talarn el 5 de novem­bre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia