Economia

L'Escala

Anxoves i un còctel, maridatge sorprenent

Una proposta singular és la que planteja el restaurant i cocteleria Ultramar, de l'Escala, amb un maridatge sorprenent entre les anxoves de la localitat i els còctels preparats pel bàrman Santi Ortiz. En aquesta ocasió, la paraula maridatge pren la seva dimensió més extensa i el repte està servit. Els organitzadors preveuen que la proposta de vincular les anxoves de l'Escala amb un còctel original no pot deixar ningú indiferent. L'esdeveniment se celebrarà el dilluns 24 d'octubre, a partir de les vuit del vespre.

Santi Ortiz és un reconegut professional de la cocteleria, bàrman d'Ohla Boutique Bar de Barcelona i guanyador de diversos premis de prestigi, entre els quals, el primer premi de The Mixing Star de Disaronno 2015, i va guanyar el concurs The Chivas Masters Competition de l'Estat espanyol aquest 2016. Santi Ortiz fa més de deu anys que està en el món de la cocteleria, però ell prové de l'àmbit del disseny. Es va vincular al món dels còctels en conèixer un bàrman japonès en una època que va treballar a Eivissa. Durant el dia ho feia de dissenyador i, de nit, treballava en bars i restaurants, segons ha explicat en alguna ocasió.

El restaurant Ultramar sorprèn també per una original carta de plats, tractada com una mena de carta marinera, amb el peix i el marisc com a protagonistes i amb noves propostes d'àpats tardorencs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Maneres d’abordar el fracàs

Conseller d'empresaris, expert en lideratge, jove líder europeu (2013-2014) i ambaixador empresarial de Catalunya (2012-2015)

Detenen tres pagesos gironins per les destrosses als pous de l’Alt Empordà

FIGUERES
SALT

Commerzbank posa a la venda l’Espai Gironès per 140 milions d’euros

SALT
economia

Es preveu una campanya de fruita de pinyol “correcta” tot i una caiguda de la producció

Lleida
ECONOMIA

La Xina reaviva la guerra comercial amb la UE amb una investigació antidúmping

BARCELONA

Les botigues de les zones més turístiques ja poden obrir els diumenges

Barcelona

Circuits en funcionament

L’Hospitalet de Llobregat

Fer obsolet el residu

Barcelona
Mar Reguant
Economista i premi nacional de recerca al talent jove de la FCRI

“L’energia barata ja hi és, però cal repartir millor els beneficis”

Barcelona