Economia

GASTRONOMIA

Un gironí, primer premi en el Ruinart Challenge

Rafel Sabadí Vilà, el sommelier del restaurant El Roser 2, de l'Escala, ha guanyar el primer premi en el concurs Ruinart Challenge Espanya, que es va celebrar el 22 de novembre a Barcelona. En el concurs, hi van participar 40 sommeliers de tot l'Estat espanyol. El segon lloc va ser per a un sommelier del país basc i el tercer, per a Carles Aymeric, del restaurant Hotel Alàbriga, de s'Agaró.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia