Economia

GASTRONOMIA

Un gironí, primer premi en el Ruinart Challenge

Rafel Sabadí Vilà, el sommelier del restaurant El Roser 2, de l'Escala, ha guanyar el primer premi en el concurs Ruinart Challenge Espanya, que es va celebrar el 22 de novembre a Barcelona. En el concurs, hi van participar 40 sommeliers de tot l'Estat espanyol. El segon lloc va ser per a un sommelier del país basc i el tercer, per a Carles Aymeric, del restaurant Hotel Alàbriga, de s'Agaró.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El turisme frega els nivells prepandèmia a l’agost amb 2,5 milions de viatgers

Barcelona

Lleida reforça l’aposta pel model de bioeconomia

LLEIDA

L’encariment de l’energia amenaça el 25% de les pimes

barcelona

Riudellots vol engegar la primera àrea de promoció empresarial l’any vinent

RIUDELLOTS DE LA SELVA

Atorguen el premi Arjau d’Honor a Ferran Adrià

Roses

Abitare Kids inaugura la ‘boutique’ més gran d’Europa

Barcelona

La meitat de les pimes catalanes, en “risc de viabilitat” per l’encariment de l’energia

Barcelona

Els preus dels carburants continuen a la baixa

Barcelona

Sánchez Llibre es mostra “convençut” que la Generalitat acabarà bonificant l’impost de patrimoni

Barcelona