Economia

GASTRONOMIA

Caballero, a la nit de gastronomia d'Ultramar

Javier Caballero, mixòleg de la ginebra gastronòmica Ginraw, va preparar els còctels més creatius acompanyats de la cuina de l'espai Ultramar de l'Escala dins la iniciativa On Mondays we want you, organitzada pel restaurant Ultramar. La proposta va incloure, entre d'altres, anxoves marinades en làctics sobre cruixent de pa amb Crème Royale i formatge i musclos Ándele Guey i còctel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
La jubilació dels autònoms és un 40% inferior a la resta

La jubilació dels autònoms és un 40% inferior a la resta

barcelona

Neguit pel marge de negoci al sector turístic gironí

Girona

Nestlé portarà al Vietnam la línia de descafeïnat

girona

Foment, contra l’impost a les grans fortunes

BARCELONA

El TC anul·la la limitació d’horaris comercials de Catalunya

BARCELONA

L’Euríbor es dispara prop d’un punt al setembre fins al 2,233%, el nivell més alt des del 2011

Barcelona

Els ministres d’Energia de la UE acorden el primer paquet de mesures per rebaixar la factura de la llum

BRUSSEL·LES

Montero defensa que el paquet fiscal és de “sentit comú”

Madrid
economia

Hi haurà beneficis fiscals per a les rendes més baixes