Economia

gastronomia

Sopars a quatre mans al Divinum, a Girona

El restaurant Divinum, de Girona, organitza per al proper mes d’abril tres sopars a quatre mans en què el xef Jordi Rollan cuinarà amb tres dels actuals millors xefs gironins: Xavier Sagristà (Castell de Peralada), Albert Sastregener (Bo.Tic) i Víctor Torres (Les Magnòlies), tots ells amb una estrella Michelin. Cada sopar constarà de dos entrants, quatre plats principals i dues postres (seran sorpresa i no es revelaran fins al dia en qüestió) amb maridatge de vins (75 euros/persona tot inclòs). Les reserves ja estan obertes al web del Divinum



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

El Camp de Tarragona rep 336 milions d’euros dels fons europeus

Tarragona
GIRONA

Suspenen la Fira de la cervesa i la botiga al carrer de demà per previsió de pluja

GIRONA
economia

Multa de 150 milions a Ryanair, Vueling, Volote i Easyjet per cobrar per l’equipatge de ma

barcelona
economia

Un 30% menys de viatgers a l’abril als allotjaments turístics extrahotelers

Barcelona

Vint-i-una empreses gironines opten als premis Etalentum

GIRONA
unió europea

El TJUE tomba el tram autonòmic de l’impost d’hidrocarburs

barcelona

Les comarques gironines rebran 360 milions d’euros de fons europeus

sant joan les fonts

El sector del suro confia en les darreres pluges per salvar la collita

Girona
Economia

L’IPC repunta tres dècimes al maig fins al 3,6% per l’electricitat i els carburants

barcelona