Economia

El pressupost de l’Eurozona reservarà un 20% dels fons per fer front a possibles crisis

Cada estat rebrà almenys un 70% del que aporti i els fons es distribuiran segons població i de menys PIB a més

Els estats membres de l’euro han acordat una proposta sobre el finançament del pressupost de l’Eurozona que reservarà un 20% dels diners a inversions o paquets de reformes urgents per a casos de crisi econòmica en els països.

L’acord preveu que un 80% dels fons es distribueixin entre els estats membres segons la seva població i amb el mètode invers del PIB, és a dir, pagant més als que tenen un PIB més baix. Amb tot, els ministres d’Economia han pactat que tots els estats rebin diners i que cap es quedi mai amb menys del 70% del que aporti.

L’acord també preveu acceptar reduccions en les aportacions al pressupost en cas de crisi econòmica “severa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona