Economia

Pau

Ençà, el nou vi del celler Empordàlia

El celler Empordàlia treu al mer­cat el seu nou vi: Ençà. Un vi que està ins­pi­rat en el poema L’Empordà de Joan Mara­gall. El nom del nou vi fa referència a les últi­mes fra­ses d’aquesta com­po­sició poètica: “La sirena es feu un xic ençà, / un xic ençà el pas­tor de la mun­ta­nya.” Es tracta d’un vi fet amb les vari­e­tats tra­di­ci­o­nals de l’Empordà, gar­natxa i samsó. Empordàlia ha esco­llit l’Arxiu Joan Mara­gall a Bar­ce­lona per a la pri­mera pre­sen­tació (el pro­per 28 de gener). Segons la nota de tast avançada pel celler, el nou vi té aro­mes de frui­tes negres madu­res, com la cirera i la mora, com­bi­na­des amb notes d’espècies i “har­mo­nitza amb tau­les de carn ver­me­lla, ros­tits, carns de caça i també con­vida a des­co­brir els pla­ti­llos i la cuina dels bolets”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia