Economia

Gelati Dino crea un nou grup per englobar les seves tres marques

L’empresa preveu duplicar així el nombre de clients de restauració i la facturació dels productes ecològics

Ha obert dues gelateries més, a Barcelona i a Madrid

L’empresa de gelats artesans italians Gelati Dino, amb seu a Empuriabrava, ha englobat en un sol grup, Gelati Dino Gruppo, les seves tres marques especialitzades en la venda a botiga, restauració i subministrament d’ingredients per a professionals del gelat artesà. La companyia agrupa les línies de negoci Gelati Dino (gelat que ven a les seves gelateries i els ecològics), Pavese Gelato Creativo (gamma de gelats que distribueix al sector de la restauració) i Compagnia del Gusto (proveïment d’ingredients per a gelaters artesans). Stefano Rosso, director de la marca i tercera generació del negoci, explica: “Durant els últims anys hem estat experimentant en nous sectors i ara, tot i la crisi de la Covid-19, ho hem consolidat amb la creació del nou grup.” Sempre han tingut diverses línies de producte i clients, però ara ho han estructurat sobre les principals demandes que tenen. L’objectiu és duplicar el nombre de clients de restauració –actualment, un centenar– i la facturació dels productes ecològics.

L’empresa, amb 42 anys d’experiència i la més gran de gelats artesans de l’Estat espanyol, ja ha reobert, després d’estar dos mesos tancada per l’estat d’alarma, les seves 31 botigues, que té a Catalunya, Madrid, Saragossa i el Marroc. Entre aquestes botigues n’hi ha dues que ha estrenat recentment, una a Sarrià de Barcelona i l’altra a la Calle Mayor de Madrid. A més ha reformat tres botigues (les del Poblenou i de Gràcia, a Barcelona, i la de l’Espai Gironès, a Salt), un fet que, segons Rosso, també ajudarà a incrementar la facturació de la companyia.

LA XIFRA

208
treballadors
són els que té l’empresa entre les seves gelateries i la central d’Empuriabrava.

LA XIFRA

10,2
milions d’euros
és la facturació que va tenir el 2019 l’empresa. La del 2018 va ser de 9,8 milions d’euros.

Serveixen un gelat cada sis segons

Gelati Dino Gruppo té 208 treballadors, dividits entre les gelateries i la central d’Empuriabrava. Va tancar el 2019 amb una facturació de 10,2 milions d’euros. Produeix 450.000 litres de gelats a l’any “Servim, de mitjana, un gelat cada sis segons”, diu Rosso. El gelat tradicional Dino només es pot trobar a les seves botigues mentre que els productes biològics es venen en supermercats i botigues especialitzats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Les exportacions gironines creixen un 11% i les vendes arriben als 706 milions

girona
Orient Mitjà

S&P rebaixa la nota del deute d’Israel per l’escalada de la tensió a la regió

barcelona
economia

L’Íbex baixa un 0,8% per les tensions a l’Orient Mitjà

barcelona
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona