Economia

Puratos inverteix 3 milions en una nova gamma de fleca amb grans i llavors senceres

La tecnologia Softgrain treballa amb massa mare inactiva i aporta “frescor” al producte, segons l’empresa

La multinacional Puratos, amb seu a Sils, ha invertit 3 milions d’euros una nova i innovadora categoria de fleca amb grans i llavors senceres. La tecnologia utilitzada, Softgrain, es caracteritza per utilitzar els grans sencers cuinats i infusionats prèviament amb massa mare inactiva preparats per fer servir. El sistema està inspirat en la tradició alemanya i escandinava i proporciona als consumidors més “frescor” i una opció “més saludable”. Això passa perquè els pans elaborats amb aquest sistema conserven millor la humitat i, a la vegada, suposen una gran aportació de fibra i energia, a més de ser una font de proteïnes, vitamines, antioxidants i minerals.

Amb aquesta, ja són sis les línies de tecnologia de producte que l’empresa dedicada al pa, la pastisseria i la xocolata té a Sils: pols, margarines, base d’aigua, masses mare, cremes, cobertura de cacau i ara Softgrain. En total, oferirà vuit varietats i la possibilitat de personalitzar-les a partir de la selecció de grans, llavors i perfil de massa mare que més convingui.

El llançament del nou sistema s’emmarca en l’estratègia de Puratos de dissenyar i produir productes Health and Wellbeing, seguint les tendències del mercat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona