Economia

Nova categoria de fleca de l’empresa Puratos

Inverteix 3 milions d’euros en un producte amb grans i llavors sencers

La multinacional d’origen Belga Puratos ha invertit 3 milions d’euros en la seva planta de Sils, en una nova i innovadora categoria de fleca amb grans i llavors sencers, la Solftgrain. Amb aquesta, ja són sis les línies de tecnologia de producte que l’empresa dedicada al pa, la pastisseria i la xocolata té a Sils: pols, margarines, base d’aigua, masses mare, cremes, cobertura de cacau i ara Softgrain. En total, oferirà vuit varietats i la possibilitat de personalitzar-les a partir de la selecció de grans, llavors i perfil de massa mare que més convingui.

Categoria Softgrain

La nova tecnologia Softgrain es caracteritza per utilitzar els grans sencers cuinats i infusionats prèviament amb massa mare inactiva preparats per fer servir. El sistema està inspirat en la tradició de la fleca alemanya i escandinava i proporciona als consumidors més “frescor” i una opció “més saludable”. Això passa perquè els pans elaborats amb aquest sistema conserven millor la humitat i, a la vegada, suposen una gran aportació de fibra i energia, a més de ser una font de proteïnes, vitamines, antioxidants i minerals, segons assegura l’empresa en un comunicat. Amb un format adaptat a tots els mercats tant l’artesà, com retail, foodservice o indústria, la categoria Grans Sencers aporta innovació i diferenciació així com conveniència i versatilitat als fabricants i productors. “En concret, permet que aquests reinventin la seva gamma de productes en línia amb les últimes tendències del consumidor, a la vegada que és fàcil d’usar i ofereix múltiples aplicacions que fomenten la creativitat i la versatilitat”, diuen.

D’aquesta categoria Grans Sencers, Puratos ha tret un total de 8 varietats “amb la possibilitat de personalitzar noves varietats a partir de la selecció dels grans i llavors i el perfil de la massa mare que més convingui”. Aquestes varietats són: Softgrain Multigrain, Softgrain Quinoa, Softgrain Ancient, Softgrain Espelta, Softgrain Nibsamb Xocolata Belcola de Cacao Trace, Softgrain Grans Germinats, Softgrain Pipes Torrades i Softgrain Malteado.

El llançament del nou sistema s’emmarca en l’estratègia de Puratos de dissenyar i produir productes Health and Wellbeing, seguint les tendències del mercat.

Puratos és un grup internacional que ofereix una gamma completa d’ingredients i serveis innovadors per a la indústria de la fleca, pastisseria i xocolata. Serveixen a artesans, industrials, supermercats i empreses de food service en més de cent països a tot el món.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona