Economia

Aposta empresarial per allargar la temporada

L’hostaleria de l’Alt Empordà diu que per retenir talent i tenir plantilles estables cal desestacionalització

“Amb la potencialitat turística de l’Alt Empordà només cal estar convençut que la desestacionalització de la temporada turística és possible.” Aquesta és la principal conclusió de la jornada Encarem el futur, la desestacionalització és possible, organitzada per l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Empordà (AHAE) a l’auditori dels Caputxins de Figueres abans-d’ahir i que va reunir un centenar d’assistents, entre empresaris i professionals del sector turístic i representants d’administracions.

Els ponents que hi van participar van coincidir a assenyalar que la desestacionalització és la fórmula perquè les empreses puguin disposar de plantilles més estables i no hagin de patir per falta de personal. Aquest factor també podrà fer possible retenir talent i això revertirà en un millor producte turístic.

Primera d’un cicle

En la jornada, conduïda pel periodista figuerenc Santi Coll, hi van participar el director general de Peralada Resort, Eugeni Llos; el director del Parc Natural del Cap de Creus, Ponç Feliu; el director general de la Fundació Gala-Salvador Dalí, Fèlix Roca; la sommelier Laura Masramon, i l’expert en màrqueting turístic Jaume Marín. Aquesta és la primera trobada d’un cicle de jornades que organitza l’AHAE per debatre els reptes del turisme a la comarca de l’Alt Empordà. La segona jornada estarà centrada en la sostenibilitat i es durà a terme a finals de gener, mentre que la tercera, que està prevista per al març, girarà al voltant de la digitalització.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona