Economia

economia

Èxit de participació a les campanyes de gastronomia dels empresaris de Roses

L’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, que fa dos anys va posar en marxa des de la Taula de Gastronomia una campanya per posicionar Roses com a gran destinació gastronòmica, està aconseguint els seus objectius. Els dos projectes en gastronomia de l’entitat: la cuina de temporada Cuina de temporada-Living Roses i Gastronomia d’Origen Gatronomia d’Origen-Living Roses, tenen un gran èxit i aquest any han participat 24 restaurants en les temporades de primavera, estiu i tardor i 32 restaurants estan adherits amb segell Gastronomia d’origen. Amb aquest binomi gastronòmic, l’objectiu principal de l’associació es la promoció del producte de proximitat i de temporada i es porten a terme periòdicament accions, moltes d’elles per mitjà de portals especialitzats i xarxes socials. També s’ha creat la nova pàgina web de gastronomia a Living Roses per tal de reforçar el segell i la web pròpia de l’entitat. Des de Gastronomia d’origen s’imprimeixen fulletons de tots els restaurants amb aquest distintiu i el material es reparteix per mitjà de diferents punts.

Els restaurants i bars associats a l’entitat poden penjar al web de l’entitat, www.livingroses.cat/cuina-de-temporada, el seu menú, plat i/o tapa utilitzant productes de cada temporada de l’any. Amb aquesta iniciativa es vol posar en valor l’excel·lència dels productes de l’Empordà. El segell està cofinançat pel Grup d’Acció local Pesquer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Caldrà teixir encara més xarxa

barcelona

Gelats, cereals i xocolata que beneficien la microbiota

barcelona
David Garcia
Director executiu del clúster català de la Moda (MODACC)

“La moda serà un sector tan regulat com el farmacèutic”

bARCELONA
Contra xifrada
Francesc Muñoz Dorado

Venda ocasional o negoci

Glops compromesos amb el territori i el medi ambient

Cubelles
ECONOMIA

L’Hospitalet supera per primer cop el milió de pernoctacions i fa rècord de turistes el 2023

L’HOSPITAL DE LLOBREGAT
ECONOMIA

Més tractorades d’Unió de Pagesos dimarts i dimecres

GIRONA
estat francès

Tens inici del Saló de l’Agricultura per les protestes dels pagesos

barcelona
ECONOMIA

Els barcelonins augmenten el sou mitjà, però perden poder adquisitiu

BARCELONA