Economia

GASTRONOMIA

La Jornada de la Tòfona es fa a Girona i a Pals

La vuitena edició de la Jornada de la Tòfona de Girona organitzada per Girona Bons Fogons hi participen nou restaurants de ciutat i “aquest any apadrinem tres restaurants de Pals que celebren les seves primeres jornades de la Tòfona”. L'objectiu de les jornades es faran fins el dia és el d'ensenyar als clients “que la tòfona és un producte que tot i ser una mica car la repercussió que té en el plat és assequible”, assegura el president de Girona Bons Fogons, Toni Vallory. Els restaurants que participen a la jornada són: Ca Ros, Duc de l'Obac, La Calèndula, El Celler de can Roca, La Banyeta, la Riera, Massana, Occi, Tapes-23 i els tres de Pals que són el Sol Blanc, Sa Punta i Es Portal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

CCOO crida a fer vaga a la Copa Amèrica pels expedients a empleats del Port Olímpic

Barcelona
Economia

Destinen 1,7 milions a contractar més personal de suport als temporers de Lleida

Lleida
Economia

Damm tanca el 2023 amb 130 milions de benefici, un 28% més que l’any anterior

barcelona

Les càrnies i la indústria química fan créixer les exportacions gironines a l’abril

girona
economia

La Caixa preveu augmentar la inversió en Naturgy i Telefònica

barcelona

Calsina Carré, Henkel i CHEP fan un acord de transport sostenible

pont de molins
economia

El president del BBVA fa una picada d’ullet a les pimes en l’assalt al Sabadell

Santander
economia

Les exportacions catalanes pugen un 5,6% a l’abril després de cinc mesos de descensos

barcelona
ECONOMIA

Les darreres pluges no remunten les activitats aquàtiques a Mont-rebei

Os de Balaguer