Economia

Jamonmania i Caro et Picis presenten els seus productes

El pernil de gla cent per cent ibèric 10 Vetas, producte estel·lar de la jornada gastronòmica organitzada ahir al Mas Marroch per les dues empreses del sector agroalimentari

Les empreses Jamonmania i Caro et Picis van presentar ahir a professionals de l'alta xarcuteria i la restauració procedents de la majoria de demarcacions catalanes i Andorra els seus productes en una jornada gastronòmica al Mas Marroch, a Vilablareix. “Sobretot anunciem que surt a la venda el pernil de gla cent per cent ibèric 10 Vetas”, explicava Rafael Barrientos, al costat del director general del Grupo Consorcio Jabugo, Rafael Ortiz, que hi va afegir que la jornada significava “el llançament de la norma i de la brida”, amb referència a la nova normativa del govern espanyol que marca amb brides de diferents colors els pernils segons la qualitat. La brida negra és la que identifica així aquest tipus de pernil, de màxima qualitat. Segons Barrientos, de Jamonmania, que fa més de vint anys que és distribuïdor a la demarcació, aquest tipus de pernil ja fa temps que s'utilitza en reconeguts restaurants de la demarcació, com poden ser el mateix Celler de Can Roca o el restaurant La Plaça, de Madremanya. També és a la venda arreu de Catalunya i d'Andorra.

Altres productes

Altres productes que també es van presentar són el cava Roger Goulart, que acaba d'introduir-se a la demarcació i el 80% de les vendes del qual actualment van al mercat japonès.

El celler Valdehermoso, de Valladolid, també mostrava els seus vins, així com Apricus, de la DO Ribera del Duero, i Can Vich, del Penedès. Les conserves de La Catedral de Navarra o Conservas Emilia, de Santoña, eren altres dels expositors, així com Hircus, que proposa formatge de cabra de Zamora, o Peñaflor, amb la seva oferta de formatges d'ovella.

LA DATA

26.5.2014
Dia
en què se celebra la jornada gastronòmica de Jamonmania i Caro et Picis, al Mas Marroch.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

Es redueix la desigualtat de la renda entre barris a Barcelona

Barcelona
economia

Les pensions creixen un 5% al maig, amb 1.304 euros de mitjana

barcelona
girona

Nestlé instal·larà una altra caldera de biomassa a la fàbrica de cafè del Gironès

girona
economia

Les hipoteques d’habitatges cauen un 20% al març

barcelona
enogastronomia

El Barcelona Wine Week (BWW) ocuparà dos pavellons a la Fira

Barcelona

L’empleat sènior, la resposta a la falta de professionals

Barcelona

Dona i gran, la doble barrera per emprendre

barcelona
Sara de la Rica
Catedràtica d'Economia de la Universitat del País Basc

“La discriminació per edat és un fet provat en el mercat de treball”

barcelona
Mons Badia,
presidenta del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB)

“El respecte pel medi ambient fomenta el creixement econòmic”

Barcelona