Economia

L’enogastronomia gironina es reinventa

El Club d’Enogastronomia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona ha treballat amb els empresaris, els guies, els xefs, els viticultors i els productors del territori per crear una oferta turística adaptada a la nova realitat i personalitzada per al client, fusionant “la riquesa natural i paisatgística del territori amb l’enogastronomia”. Les propostes es poden trobar a www.enogastronomia.costabrava.org.

Entre aquesta oferta hi ha la dels xefs Quim Casellas, del restaurant Casamar, i Albert Sastrengener, del Bòtic, i els Pescadors de Llançà, que han optat per cuinar a les cases d’alguns clients. També la de diversos cellers que han ampliat les zones de pícnic a l’aire lliure i fan tastos de vins amb un dinar entre vinyes. Una altra proposta és la de Globus Empordà, que ofereix la possibilitat de fer un tast després de volar durant 45 minuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CCOO convoca diverses jornades de vaga a Llansà

girona
Anna Pruna
Presidenta d'Indescat

“La inversió en ‘sportech’ és a les beceroles”

barcelona

L'sportech vol superar marques

Barcelona
Xavier Garcia
director del Tech Tourism Cluster de Catalunya (TTC)

“L’impacte del turisme té resposta des de la tecnologia”

Barcelona
LA CRÒNICA

A l’Expocasió, no val a badar

GIRONA

Comença la reforma integral de l’hotel Best Western Premier CMC, amb dos milions d’inversió

girona

Bumerang, l’‘start-up’ que evita 2.500 envasos d’un sol ús al dia

Barcelona

Empatif s’enfoca a guanyar volum, també amb compres

Manresa
ECONOMIA

Compres i milers de visitants a la fira Expocasió de Fornells

fornells de la selva