Economia

Empordàlia i nou petits productors s'alien per potenciar la venda directa de productes artesanals

La cooperativa ha reformat i modernitzat la botiga de Vilajuïga

L'Empordà a la Taula és una aliança de marques de l'àmbit agroalimentari que neix amb el «ferm compromís de ser un referent de l'alimentació empordanesa d'alta qualitat amb component artesanal». «En un mercat cada vegada més competitiu, els petits productors han de compartir esforços per projectar la seva tasca artesanal», diuen. La iniciativa té un doble objectiu: d'una banda, atraure els compradors «que valoren les marques i aprecien la nostra terra» i, de l'altra, fidelitzar «tots aquells consumidors que tenen interès en els productes de qualitat».

L'aliança està formada per deu productors: Can Carriot, de Palau-saverdera, especialitzada en salses i cremes naturals; Mas Marcè, de Siurana d'Empordà, elaboradora de formatges i productes derivats de la llet d'ovella; El Graner, de Vilafant, embotit; Can Bech, de Fontanilles, figues confitades i melmelades; Just Married, de Palamós, menjars preparats; Aigües de Vilajuïga; Anxoves Solés, de l'Escala; Forn de Pa Giró, de Fortià; Ànec de l'Empordà, de Serra de Daró, i Empordàlia, de Pau, productora de vins i olis.

En el decurs de la presentació d'aquest nou espai, el gerent d'Empordàlia, Simón Casanovas, va assegurar que l'èxit de la gastronomia de les comarques gironines és degut, en gran part, «a la paciència de pescadors, pagesos, carnissers, forners i tothom que es dedica a transformar els productes de la terra».

Aquest nou espai també estarà destinat a tastos, degustacions, presentacions, exposicions i visites turístiques, entre altres activitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
ECONOMIA

Diputació i Cecot renoven el programa per garantir el relleu d’empreses en actiu

Terrassa

L’operador Jet2holidays creix un 20% a l’aeroport de Girona

vilobí d’onyar
Economia

Collboni diu que “s’activaran totes les palanques” per evitar els efectes de la massificació turística

Barcelona
Economia

El Port de Barcelona busca aliances amb el Quebec

Barcelona
turisme

Cardona s’incorpora a la ruta de productors de sal europeus

CARDONA
TURISME

L’hotel Sa Punta es modernitza i explora allargar temporades

BEGUR

El preu s’encén i s’apaga

Barcelona
Anna Colomer
Coach i experta en dinàmiques d’alt impacte

“L’impacte emocional de caminar sobre vidres i brases transforma”

Barcelona
Informació especial

Windforce 3D apropa la impressió 3D a les activitats més industrials