Economia

En un web, tota la cadena gastronòmica garrotxina

El portal en línia Delit aplega productors, comerços agroalimentaris i restauradors de la comarca

Inclou informació detallada del seu arrelament al territori i origen sostenible

Més de 400 establiments de tota la cadena gastronòmica de la Garrotxa s’apleguen en el portal en línia Delit, que s’ha activat per donar més visibilitat a la seva oferta. Recull tots els productors i comerços agroalimentaris i tots els restaurants i bars de la comarca i, a part de la difusió, vol ser una eina per crear vincles entre ells i relacionar els projectes per saber qui produeix cada producte, on es pot comprar, on es pot degustar i quines opcions d’oci i descoberta hi ha per gaudir-ne.

El portal www.delitgastronomic.cat és el resultat del treball conjunt de l’agència de promoció econòmica DinàmiG, l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, Turisme Garrotxa, Adrinoc, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, la plaça Mercat, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Comerciants d’Olot. Aquesta nova plataforma està dirigida tant als usuaris locals, perquè puguin conèixer més a fons l’oferta gastronòmica de la comarca, com als visitants, perquè, en aquest cas, puguin descobrir-la. La nova eina en línia inclou un blog de continguts amb propostes i recomanacions i, per fer-ne més difusió, DinàmiG ha activat un perfil a Instagram, @delitgastronomic, amb els 400 establiments adherits i espera anar-ne ampliant el nombre al llarg dels propers mesos. La participació a la plataforma per part dels productors, comerços i restaurants és gratuïta. Tots els negocis relacionats amb la gastronomia que vulguin sumar-s’hi s’han de posar en contacte amb DinàmiG enviant un correu a info@delitgastronomic.cat.

Delit ha estat una de les principals novetats presentades a la Fira Orígens, celebrada durant el cap de setmana passat a la capital garrotxina.

LA XIFRA

9
organismes i entitats
públics i privats han impulsat conjuntament la nova plataforma gastronòmica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

El PIB de Barcelona supera per primera vegada els 100.000 milions

Barcelona

Les empreses d’ambulàncies s'enfronten al concurs més important

Barcelona
Javier Peña,
director de l’Escola Universitària de Disseny Elisava

“El disseny ha de posar l’usuari al centre, i aquest és avui el planeta”

Barcelona
Jaume Vilanova
President delegat del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya a Girona

“Amb un gestor administratiu el resultat obtingut serà el més beneficiós possible per al contribuent”

Quines són les grans empreses que atenen les urgències a Catalunya?

barcelona

365 Obrador vol captar altres públics amb noves marques

Barcelona

Datarmony inicia l’expansió internacional a Xile

Barcelona

El debat per internalitzar el servei, en suspens

barcelona
economia

Pacte a Freixenet per l’ERTO que afecta 615 treballadors

barcelona