Economia

agricultura

Els pagesos gironins desconfien dels esprais

Els esprais que s'utilitzen per marcar els estris i la maquinària agrícola per combatre els robatoris es van provar ara fa un any a les comarques gironines. En concret, el membre del sindicat Unió de Pagesos Antoni Casademont, de Castelló d'Empúries, va ser el primer conillet d'índies. Tot i l'èxit aconseguit a les comarques tarragonines, l'esprai no acaba de convèncer els pagesos gironins –només l'utilitza un 1%–, que continuen apostant per la vigilància privada. Des del sindicat asseguren que nous grups de pagesos del Baix Empordà s'han interessat en l'exemple de Fortià, Riumors o l'Armentera i volen contractar el servei de guàrdies del camp. “Es tracta de sensacions i els pagesos creuen que la seguretat privada és més eficient i efectiva que els esprais”, explica Casademont. El preu és car però la tasca dissuasiva que fan ajuda a reduir el nombre de robatoris”, ha assenyalat Casademont, que utilitza els dos sistemes en els seus camps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona