3a DIVISIÓ

La Pobla torna de buit

El filial grana va perdre al camp del Benavent i continua sense estrenar-se lluny de casa

Cristino va avançar els de Coch poc després del descans però els del Segrià van capgirar el resultat

Santi Coch
TÈCNIC DE LA POBLA DE MAF.
«L'àrbitre ha condicionat el partit, ja que quan més grogui estava el rival, ha xiulat una falta inexistent que ha significat l'empat; a més, durant tot el partit qualsevol contacte nostre el xiulava com a falta»
«Hem donat la cara, l'equip ha posat el peu i he vist més a prop el 0-2 que l'1-1, però amb l'empat, el Benavent s'ha envalentit i ens ha anat tancant»

La Pobla de Mafumet, que diumenge passat va sumar els seus primers punts de la temporada en derrotar l'Europa (3-0), no es va poder estrenar a fora, ja que va perdre ahir al camp del Benavent, que va capgirar un 0-1 en contra en l'última mitja hora de joc.

El partit va començar molt igualat i sense que cap dels dos equips aconseguís crear perill. Una centrada perillosa que es va anar tancant, per als grana, i una falta desviada per Yelco van ser les úniques dues ocasions destacades dels primers 45 minuts. En la segona part, la història va canviar totalment i després d'un parell d'avisos, la Pobla de Mafumet es va avançar mitjançant un altre cop Cristino –diumenge ja va fer dos gols–, després de caçar una pilota a la frontal i dirigir-la a l'escaire (50'), sense que Ballesteros pogués fer res. El Benavent va quedar molt tocat pel gol i va estar a punt d'encaixar el 0-2 en una doble oportunitat d'Aleixo i Roca que Ballesteros va poder rebutjar a córner.

Tot es va començar a tòrcer passat el primer quart d'hora del segon temps, quan l'àrbitre va assenyalar una falta inexistent a favor dels locals i la centrada de Romario la va rematar al segon pal Peña, al fons de la porteria.

Amb el gol de la igualada, el Benavent es va començar a envalentir i va anar tancant a poc a poc a la seva àrea el filial grana, que va veure com se li escapava l'oportunitat de sumar els primers punts lluny de casa a cinc minuts del final, quan Rey, amb un xut ras ajustat al pal, que va fer inútil l'estirada de Yelco, va fer el 2-1 definitiu, que deixava sense reacció la Pobla.