El derbi entre el Farners i el Bisbal de màxima rivalitat

Sidera (10), Terrades (11), Aymerich (3), Pons (10), Valera (8) –cinc inicial–; Heras (5), Paulí, Prunella (6), Aguilà, Cubells (15), Roure. 3 triples: 1 Terrades, Heras i Valera. 17/27 tirs lliures. 23 faltes.
Gómez (2), Prats (10), Almar (12), Ribero, Gispert (11) –cinc inicial–; Ros, Rovira, Cuseño, Abadal (24). 5 triples: 2 Abadal, Gispert i 1 Prats. 17/23 tirs lliures. 29 faltes. Eliminats: Ribero, Rovira i Cuseño.
PARCIALS:
16-16, 31-26, 49-41, 68-61.
COMENTARI:
El Fontajau va aconseguir la seva tercera victòria consecutiva, i aquesta segona volta encara no coneix la derrota. Tot i això, el partit va començar igualat en els primers deu minuts de joc. A partir del segon període, els gironins van imposar-se en el control del rebot i d'aquesta manera va poder forçar segones opcions, que va saber aprofitar. A la segona part, gràcies al treball defensiu, el Fontajau amb un 8-2 va agafar diferències properes als deu punts. En els últims deu minuts, un 9-2 va permetre que el Fontajau trenqués el partit definitivament i obtingués una victòria merescuda i molt treballada.
76
FARNERS:
Bau (10), A. Formiga (3), Hermoso (10), Pou (36), Polls (3) –cinc inicial–; Parals (2), Noguer, F. Formiga (6), Luque (6). 13 triples: 7 Pou, 2 Hermoso, Bau, 1 A. Formiga i Luque. 7/18 tirs lliures. 25 faltes. Eliminats: Polls i A. Formiga.
81
SOL GIRONÈS BISBAL:
Soler (7), Miralles (10), Mitjà (12), Nieto (29), Sabater (10) –cinc inicial–; Castillo (5), Castelló (3), Bassa (2), Font (2), Oliva, Jacomet (1). 9 triples: 3 Mitjà, 2 Miralles, 2 Nieto, 1 Castillo i Soler. 21/29 tirs lliures. 18 faltes.
PARCIALS:
9-16, 20-18, 17-15, 24-21, 6-11.
COMENTARI:
El derbi gironí de la classificació va estat a l'altura d'una trobada d'aquestes característiques i es va poder veure un gran enfrontament a la pista del CB. Farners. Quan faltava un segon per al final i en l'electrònic s'hi marcava un avantatge de tres punts a favor dels de casa, un providencial Jordi Miralles va empatar el matx amb un triple des de 20 metres i va forçar la pròrroga, després que els locals fessin un parcial de 12-0 en l'últim minut. Al temps addicional, el Bisbal va mostrar la seva experiència, i tot i que va estar disputat, els visitants van acabar per guanyar el partit i van demostrar per què estan a la part alta de la classificació.