Més esport

Escolano, el primer

Ciclisme. El GP Bicis Esteve va obrir el calendari del campionat d'hivern de ciclisme en carretera

Oriol Escolano (Telco) es va apuntar la victòria de la primera cursa del campionat d'hivern de ciclisme en carretera, el Gran Premi Bicis Esteve, disputat a Palamós i amb un recorregut de 90 quilòmetres; la principal dificultat de la cursa era el port de la Ganga, de tercera categoria. La prova, que va arribar al màxim de participants permès entre totes les categories (200), es va resoldre en una arribada amb els sis ciclistes que van poder fer l'escapada bona del dia. Escolano va guanyar també el Gran Premi de la Muntanya, Oriol Colomé (Bicis Esteve) va ser segon i el cadet Xavier Ferrer (Radikalbikes) va completar el podi. Els guanyadors de la resta de categories van ser: Francesc Zurita (Atika-Asmeval) en sub-23, Rubén Martínez (Bicis Esteve) en júnior, Xavier Ferrer (Radikalbikes) en cadet, Albert Giol (Amatstrong) en sènior, Albert Bañeres (Muntbikes Nutrisport) en màster 30, Jordi Codony (CC Olot) veterà 40, Jaume Estañol (Besalú Desfrenats) veterà 50, Robert Mairesse (Le Boulou) veterà 60, Ana Ladero (Inverse) júnior femení i Laura Méndez (Inverse) femení cadet.

La segona de les cinc proves es farà aquest diumenge al matí a Torroella de Montgrí i tindrà 89 quilòmetres. Es tracta del Gran Premi Baix Ter.

Sortida d'etapa de la Volta a Vidreres

el 9

Vidreres serà la sortida de la tercera etapa de la Volta Catalunya, que es disputarà el dimecres 20 de març i que tindrà el final a l'estació d'esquí de Vallter 2000, segons van fer públic ahir els organitzadors de la cursa. El recorregut de l'etapa tindrà també l'esprint especial a Vidreres, aproximadament al quilòmetre 30. Serà el primer cop en 102 anys que la Volta sortirà de Vidreres, que enllaçarà amb el final d'etapa del dia anterior a Banyoles.