Més esport

Mechaal, segon a l'estatal de cros per equips d'Oropesa

Atletisme. El palamosí va ser el millor atleta estatal de la cursa curta i Jonathan Romeo, Genís Grau i Anna Quílez també van brillar

Adel Mechaal (AA Palamós) va ser segon en el cros curt del campionat estatal per equips que es va fer ahir a Marina d'Or, a Oropesa del Mar. Mechaal (11:01) va acabar a un segon del guanyador, el marroquí Zakariae Mazouzi (Helios) i el Palamós va ser 33 en la classificació per equips.

Jonathan Romeo va guanyar la cursa i va ser tercer amb el FC Barcelona en la categoria júnior. La victòria va ser pel Montornès en el qual corria Genís Grau (onzè en la cursa). El GEiEG va ser el 34 i 12 en cadet. En la categoria júnior femení, Anna Quílez va ser cinquena i la millor del FC Barcelona, campió. Esther Guerrero va ser tercera per equips amb el Barça en el curt femení (29a) i Bàrbara Ramon sisena amb l'AA Catalunya en la femenina absoluta.