L'apunt

L’APUNT

La cuina com a element cultural

La Cuina de l’Empordanet és un col·lectiu de professionals de la cuina i de la restauració que des del 1995 promociona la qualitat de la cuina del territori com una destinació gastronòmica de primera magnitud. Aquests professionals han estat, sens dubte, uns pioners a l’hora de tenir clar el potencial de la gastronomia. Però amb el temps, aquest projecte que havia nascut entre fogons s’ha anat maridant amb altres elements, com ara la pedagogia, la reivindicació de varietats de peix, la protecció del medi ambient i, també, de la cultura, fusionant el saber dels mestres cuiners amb el dels pescadors; aquesta voluntat de convertir un plat en molt més que una obra d’art maridant amb la història fa que el discurs sigui no només vigent, sinó necessari.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.