L'apunt

L’APUNT

Gaspatxo ‘on the rocks’

Els termòmetres superen, puntualment, els quaranta graus. Ens estem rostint. Ara que la pagesia del país està suant la cansalada per sobreviure, a part de fregir-se com la resta de catalans, els termòmetres rebentats poden convertir-se en uns bons aliats del sector. És allò de veure oportunitats on hi ha dificultats. Catalunya és una terra molt rica en hortalisses i podríem promocionar-les, si voleu amb el lema híbrid anglo-català Gaspatxo on the rocks per ser més moderns –els esnobs també són benvinguts–. Si accediu al portal web Gastroteca.cat veureu que la llista és llarga: albergínia blanca del Bages, pebrot de trempó de Girona, nap negre de muntanya, ceba de Figueres, tomata de Montserrat, etc. Totes són aptes per a una sopa freda, és a dir, per a un Gaspatxo on the rocks.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia