Opinió

Raça humana

Grapejar tot el pa abans de triar la barra

Vol­dria par­lar amb una d’aques­tes per­so­nes que al super­mer­cat neces­si­ten gra­pe­jar i aixa­far totes les bar­res de pa abans de triar la que s’empor­ta­ran a casa. Estan expan­dits per tots els nego­cis que tenen secció de forn amb auto­ser­vei. Només has de parar atenció uns ins­tants per topar amb la per­sona, pot ser home o dona, que toca una per una les dife­rents bar­res, mal­grat que totes tenen pinta de dur el mateix temps allà i d’haver pas­sat el mateix temps con­ge­lada abans d’entrar al forn. Què hi bus­queu exac­ta­ment? Pen­seu que si no reme­neu bé pot­ser us colen una barra feta cinc dies enrere i dura com una pedra? Cre­ieu que si arri­beu a cada molla pot­ser des­co­briu el rei i la fava? Cal­cu­leu que si s’inter­posa una bossa entre la barra i la vos­tra mà l’acció fa menys fàstic? Què en tra­ieu, de dei­xar la vos­tra empremta a cada pro­ducte de la secció? M’agra­da­ria par­lar amb algú que tin­gui aquesta mania per saber també, ja per curi­o­si­tat, com es fa l’elecció final. Quin ele­ment us du a decan­tar-vos per una barra i no per la que està just al cos­tat o just a sota? Pot­ser hi ha algun detall que se m’escapa i m’estic per­dent una opor­tu­ni­tat de men­jar-me un pa exqui­sit en lloc d’aques­tes bar­res que ja són dolen­tes abans de ser con­ge­la­des. Perquè quan vaig a un forn tra­di­ci­o­nal i no puc tocar el pa, és cert que de vega­des asse­nyalo la barra que vull i no ho deixo a l’atzar. Però el meu cri­teri es basa en si està menys o més tor­rada, així que és visual. El puc apli­car al super­mer­cat. No crec que tu, que has de tocar cada punye­tera barra amb les mans abans de fer la tria, neces­si­tis pal­par-la per saber si està més o menys cuita. Aviam si l’expli­cació és sen­zi­lla i sim­ple­ment ets un marrà que no té res­pecte per la resta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia