Política

Compromís per Ròtova recorre la borsa de treball d'animació sociocultural

El grup considera que incompleixen quasi tot el que es pot incomplir

Mitjançant decret d'alcaldia 233 i 234/2015, es van aprovar les bases reguladores que regeixen el procés per a la creació d'una borsa de treball de tècnics d'animació sociocultural per al servei de cultura, joventut i turisme de l'Ajuntament de Ròtova.

Compromís per Ròtova ha presentat un recurs de reposició i n'ha demanat la nul·litat, perquè no s'ajusta a dret.

Des de Compromís consideren que ni tan sols sa'justa a la llei per la qual han estat convocades, ni respecte la categoria professional TASOC Tècnic Animació Socio Cultural, es diu que és un grup C1, quan el que demana és una titulació de Tècnic Superior en Animació sociocultural (titulació pròpia d'un grup (A1 o A2).

La modalitat i duració contractual temporal prevista a les Bases no té cabuda en cap de les modalitats contractuals temporals previstes a l'Estatut dels Treballador.

Respecte al sistema selectiu previst en les bases és el concurs-oposiciò, a la fase de concurs, segons el Decret 33/1999 de 9 de març, la puntuaciò máxima prevista pel concurs (6 punts) no podrá excedir del 40% de la suma del concurs-oposició (12 punts), per tant les bases no respecten el límit de puntuacions legalment previst.

A més a més, en la fase d'oposició, que és la primera fase que s'ha de fer, l'únic “exercici” és una entrevista. La llei contempla l'entrevista, en el cas que s'incloga, com una part de la fase de concurs, mai com a part de la fase d'oposició, i a més, sotmesa a llímits legals de puntuació.

Per a Compromís per Ròtova, l'administració ha de negociar amb els representants de les organitzacions sindicals més representatives uns barems adequats a les característiques de cada conjunt homogeni de llocs de treball i, aquests barems, als quals hauran d'ajustar-se les convocatòries, es publicaran mitjançant ordre de la conselleria que tinga atribuïdes les competències en matèria de funció pública, un fet que no s'ha donat en este cas.Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
POLÍTICA

La taula bilateral de diàleg es reunirà dimecres vinent

La mesa de diàleg entre governs es reunirà el 26 de febrer

Barcelona

Tarragona exhibeix unitat política per reclamar que les mercaderies passin per l’interior

Tarragona

Rufián insisteix que cal parlar “a la taula i no tant de la taula” 

Madrid

Puigdemont publica el llibre ‘M’explico. De la investidura a l’exili’ el 2 d’abril

Barcelona

Torra descarta reunir-se amb Sánchez el dia 24 i proposa 4 dates alternatives al febrer

Barcelona

Forn surt de presó per treballar com a advocat a Mediapro

Barcelona

La data tensa el prolegomen de la taula

BARCELONA

Independentistes d’esquerres donen suport a Puigdemont

BARCELONA