Successos

El PP de Girona considera 'urgent i necessari' que Montilla cessi diversos consellers del seu equip de govern

COMARQUES GIRONINES

El president del Partit Popular de Girona, Josep Enric Millo, ha reclamat aquest dissabte al president Montilla que acabi amb 'l'enorme desgavell' que afecta al Govern i cessi diversos consellers del seu gabinet. 'No som dels que demanem eleccions anticipades, perquè pensem que segurament no seria la solució, però creiem que és urgent i necessari que el president de la Generalitat renovi el seu equip de govern i canviï els consellers que no estan contribuint gens a la bona tasca política i tampoc donen estabilitat ni solucions, sinó tot el contrari', ha assenyalat Millo durant la presentació del Pla Estratègic 2009-2012 del PPC a les comarques gironines, que es desglossa en més de 67 projectes.

'El conseller Saura ha demostrat que no és la persona adequada per dirigir la seguretat del país. I també entenem que el vicepresident Carod-Rovira fa funcions i objectius que no són les prioritats del Govern', ha continuat el president del PPC de Girona. 'De fet, utilitza els diners que s'haurien de dedicar a lluitar contra la crisi i l'atur per regalar subvencions a Nova York, l'Equador o l'Àfrica', ha puntualitzat Millo, que també ha carregat durament contra el conseller d'Educació, 'que és evident que no està fent els deures que el país requereix', i el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet.'Són quatre exemples de conselleries clau que no estan donant la talla i que estan deixant el Govern al descobert', han comentat des del PP gironí, que també titllen 'd'insòlit' que membres de la Generalitat es manifestin al carrer contra el propi Govern. 'Això sí, mai s'havia vist a Catalunya tanta gent de diferents sectors i de diferents àmbits manifestant-se al carrer en contra dels poders públics: el món de la universitat, la seguretat, la dona, els treballadors, els empresaris, els autònoms' ha enumerat Millo, que per tal que canviï la situació ha explicat que l'objectiu passa per 'la construcció d'una alternativa de govern des de la base'. A través d'aquest pla estratègic 2009-2012 del PPC de Girona, que consta de 14 programes i 67 projectes, es vol contribuir a aquest canvi amb un reguitzell de quasi 260 accions destinades a captar més simpatitzants, efectuar millors campanyes de comunicació, millorar les relacions amb els diferents sectors professionals de les comarques gironines i afavorir la interacció amb les associacions de veïns i altres associacions de municipis amb més de 10.000 habitants. 'Tot plegat per aconseguir uns objectius polítics que passen per incrementar el nombre total de regidors a les comarques de Girona, el nombre de municipis gironins amb regidors del PPC, la representació del PPC en els consells comarcals i aconseguir, per fi, un diputat provincial', ha avançat Millo.'Així contribuiríem des de Girona a aquest canvi de govern i d'orientació política que necessitat tant Catalunya com Espanya per afrontar els reptes de futur que ni els actuals gabinets català i espanyol estan afrontant amb eficàcia', ha reflexionat el president del PP gironí, que ha estat acompanyat pel secretari de la formació, José Luis Montero. 'No es tracta d'un pla d'empresa perquè un partit polític és diferent però es tracta d'un pla estratègic professional que necessita de la generositat i la voluntat de molta gent per tirar-lo endavant', ha assegurat. 'I això té molt de mèrit perquè som el partit polític amb menys càrrecs públics i menys persones cobrant d'un sou públic', ha finalitzat el president del PP de Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.