El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Andorra la Vella

Data
 
T. màxima (ºC)
T. mínima (ºC)
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient d’hivern

El cel romandrà serè o poc ennuvolat en conjunt fins al migdia, tot i que hi haurà intervals de núvols al Pirineu. A partir de llavors la nuvolositat augmentarà fins a quedar entre mig i molt ennuvolat al Pirineu, al Prepirineu i a la resta de la meitat oest i entre poc i mig ennuvolat a la resta. A primera hora del matí, hi haurà estrats baixos a valls i fondalades de l’interior. A la tarda és probable alguna precipitació al Pirineu i al Prepirineu occidental i és possible a la resta de l’interior del quadrant nord-oest i del Pirineu i el Prepirineu. La cota de neu es mantindrà a 800 metres. Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa i màxima semblant o lleugerament més alta. Ambient hivernal, amb glaçades a moltes comarques.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel mig ennuvolat fins a primera hora del matí, amb nuvolositat més compacta a la meitat nord. Al llarg del matí la nuvolositat augmentarà d’oest a est i el cel quedarà molt ennuvolat o cobert. A la tarda són possibles ruixats al quadrant nord-oest i no se’n descarten a la resta del territori. La temperatura, tant mínima com màxima, serà lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET