El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Martorelles

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Clarianes Plugims Plugims Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 05085204515
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 323231303030
T. mínima (ºC) 192121212020
Vent 15 km/h S 15 km/h E 15 km/h S 10 km/h S 15 km/h SE 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Calor intensa i xàfecs a muntanya

El cel estarà entre poc i mig ennuvolat pel pas de núvols alts i mitjans, més freqüents a la meitat sud i oest del país. A més, a partir de mig matí creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot del Pirineu i Prepirineu, on deixaran el cel molt ennuvolat, puntualment cobert. Independentment, de matinada hi haurà núvols baixos a punts del litoral sud. S’esperen ruixats i xàfecs al Pirineu, Prepirineu i al massís dels Ports a partir de mig matí, quan també és possible que n’hi hagi de més aïllats a la meitat oest. La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament, sobretot a la meitat oest, i la màxima serà lleugerament més alta.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: El cel estarà poc o puntualment mig ennuvolat fins a mig matí pel pas d’alguns núvols alts i mitjans. A partir de llavors creixeran nuvolades a punts de muntanya. S’esperen ruixats i xàfecs al Pirineu, al Prepirineu i a la Serralada Transversal a partir del migdia. Seran d’intensitat entre feble i moderada. La temperatura mínima serà semblant i la màxima serà similar o lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET