Recordant Josep Planella Masdemont

Recordant Josep Planella Masdemont

Avui és un diumenge més que especial. He obert el diari i he vist el traspàs d’un bon amic, el senyor Planella, com li deia jo, i no puc negar-ho, un gran client de casa de la època de més de 60...

Josep Planella Masdemont, un apassionat del futbol

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Setcases

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Engracia Flores Muñoz 86 Sant Joan de les Abadesses 25/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 86 anys. Era natural d'Almaden i vivia a Sant Joan de les Abadesses. Vídua d'Ángel Cuesta i deixa quatre fills. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Ribes de Freser.
Josep Puigvert Puigdemont 84 Olot 24/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 84 anys. Era natural de la Vall de Bianya i vivia a Olot. Vidu de Carme Berga Colomer i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a l'església parroquial de Sant Esteve d'Olot.
Montserrat Barberí Creus 88 Ripoll 24/02/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 88 anys. Era de Ripoll. Vídua de Joan Ramon Eudald i Montsina i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, al monestir de Santa Maria de Ripoll.
Joan Bernadas i Subirà 83 Fornells de la Muntanya (Toses) Ampliar informació(+)
Va morir divendres passat, als 83 anys. Era natural de Toses i vivia a Fornells de la Muntanya. Casat amb Àngela Rosell Peiris i deixa tres fills.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00