Franja TV3

Divendres, 30 octubre de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista el secretari general de Salut de la Generalitat, Marc Ramentol, per respondre els dubtes sobre les noves mesures per aplanar la corba de contagis i els efectes que esperen que tinguin. A continuació, se li pregunta a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, pels tancaments perimetrals de municipis els caps de setmana. Més tard, es parla amb el genetista David Bueno sobre L'art de persistir, el llibre que acaba de publicar sobre com el cervell aprèn a gestionar el canvi i la incertesa. Per la seva part, l'investigador del CIDOB especialitzat en radicalismes, Moussa Bourekba, analitza la situació de França després del nou atac jihadista, que ha provocat tres morts a Niça. A més, l'exministre de l'Interior Fernández Díaz declararà a l'Audiència Nacional pel cas Kitchen. El programa ho parla amb el periodista especialitzat en tribunals Pedro Águeda.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Braç de gitano de trufa
Un pastís en forma de tub i farcit de xocolata és el que a Catalunya es coneix com a braç de gitano, però és un pastís que es fa en molts llocs del món tot i que l'anomenin d'una altra manera. Pionono, rotllo suís o pastís enrotllat són braços de gitano en altres parts de món.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Quim i la Cati han fet les paus i això fa que la Xesca dubti sobre la necessitat d'avortar. Mentrestant, el Marcos ha aconseguit feina a l'ICO i, per celebrar-ho, ell i la Roser decideixen autoconvidar-se a sopar a casa de la Pili i l'Andreu. Tot sembla anar bé fins que el Marcos fa de Marcos. Per la seva banda i per acontentar la Sandra, l'Isaac s'ofereix a trobar una feina millor per al Bruno, cosa que a aquest no li fa gens de gràcia. Més tard, la Sandra es disculpa amb l'Isaac; la Noe, que els veu massa còmplices, decideix parlar amb la seva amiga. L'Anna intenta convèncer el Marc que poden mirar cap endavant i viure al marge del tema judicial, però el noi no és capaç d'alçar el cap. L'única cosa que faltava per complicar les coses és la presència de la Lola a casa.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Zona zàping
En aquesta edició es pot veure com el toc de queda i les restriccions de mobilitat afectaran la celebració, o no, de la Castanyada y Halloween. A continuació, en una setmana en què el focus esportiu ha estat en la dimissió del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, el programa mostra algunes de les divertides reaccions que ha provocat a les xarxes. També es veu un ciclista travessant el pont de Brooklyn fent el cavallet, una bandada d'ànecs seguint una barca arran de mar i un mètode infal·lible per aconseguir que tothom porti correctament la mascareta.
Altres
Durada: 45'
22.50
La gran pel·lícula: Basada en fets reals
La Delphine és una sensible i turmentada novel·lista d'èxit, paralitzada davant la idea d'haver de començar a escriure una nova novel·la. El seu camí es creua llavors amb el de l'Elle, una jove encantadora, intel·ligent i intuïtiva. L'Elle comprèn la Delphine millor que ningú, i aviat es converteix en el seu confident. La Delphine confia en l'Elle i li obre les portes de la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.35
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.00
Rumba a l'estudi
Chakatunga. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Escarteen Sisters. Espai musical.
Altres
Durada: 60'