Programació TV3

Divendres, 13 setembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
En aquesta ocasió, l'espai desgrana les entrevistes a tres dels dirigents independentistes empresonats sobre qüestions molt concretes: si la desobediència que reclamen ha de ser civil o institucional, en què ha de consistir exactament, si hi ha d'haver govern de coalició o eleccions i quina resposta demanen davant d'una sentència condemnatòria. Les respostes són d'Oriol Junqueras, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. I també passa pel plató del programa Sergi Belbel, un dels personatges més prolífics d'aquesta temporada teatral.
Altres
Durada: 215'
12.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Coca amb ganache picant
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Quim, el Litus i el Miquel han quedat amb la intenció d'organitzar un sopar. El Quim, que està fotut perquè ell i la Cati tenen problemes sexuals, fruit de la seva frustració professional, convenç la Marta perquè hi vagi. Per la seva banda, el Jordi, que vol tornar a guanyar-se els seus amics, decideix fer-los un regal. Però la Marta no s'hi sent a gust i se'n va. Ja a casa, es posa a jugar compulsivament en línia al joc que li ha ensenyat l'Ismael. Així és com fa una amiga virtual i se sent molt còmoda parlant amb ella. Paral·lelament, la Paz fa el que pot per esquivar el Martí i l'Alba, els nets de la Joana, i aquesta se n'adona. La cosa no pinta bé.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
El programa destaca la victòria de Rafael Nadal a l'Open dels Estats Units i les seves llàgrimes d'emoció. També es pot conèixer la nova aventura de Maradona en el futbol argentí i la golejada del Barça femení per 9-1 al Tacón. A més, un nou espot fa broma sobre la relaxada vida de Cristiano Ronaldo a casa seva i s'esbrina en què estava pensant Sergio Ramos quan va celebrar un gol fent servir les mans com a prismàtics.
Altres
Durada: 40'
22.35
La gran pel·lícula: Al cor del mar
L'hivern del 1820, Owen Chase i altres mariners de la tripulació de l'Essex van sobreviure a alta mar en unes condicions duríssimes, després que el vaixell xoqués amb una balena blanca enorme. L'Owen, obsessionat amb la idea de caçar el cetaci, s'enfronta a tempestes, la fam i la desesperació.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.20
Gran reserva
Cultura. L'illa del tresor: Santiago Dexeus
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 25'
02.45
Ritmes a l'aula
Kibo. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.15
Cava de blues
Dani Nel·lo & Mario Cobo. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 50'
04.05
Fusió i swing a l'estudi
Xavi Maureta Animals Exòtics. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
04.50
Jazz a l'estudi
Perico Sambeat. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'