Programació TV3

Dissabte, 14 setembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 385'
12.25
Manual de supervivència
Un país de por
La por paralitza, la por es contagia i, segons com, diuen que la por també s'olora. Però conèixer què és el que fa por als catalans és una de les millors maneres d'integrar-se. Per això, en aquest programa dedicat a la por, els protagonistes del manual intenten descobrir si els catalans tenen més por de la mort que als seus països, quina història terrorífica s'amaga darrere de la innocent cançó d'En Joan petit quan balla o com pot ser que als catalans els encantin les vísceres, parlant de menjar.
Altres
Durada: 50'
13.15
Zona zàping
El programa destaca la victòria de Rafael Nadal a l'Open dels Estats Units i les seves llàgrimes d'emoció. També es pot conèixer la nova aventura de Maradona en el futbol argentí i la golejada del Barça femení per 9-1 al Tacón. A més, un nou espot fa broma sobre la relaxada vida de Cristiano Ronaldo a casa seva i s'esbrina en què estava pensant Sergio Ramos quan va celebrar un gol fent servir les mans com a prismàtics.
Altres
Durada: 40'
13.55
Obrint plaça
L'assaig
En el capítol d'avui, el programa parla de la importància de l'assaig si es vol assolir un objectiu. Es mostra com assaja una de les colles que ha assolit en els darrers anys castells de gamma extra, la Jove Xiquets de Tarragona. El programa és un testimoni privilegiat de la rigorositat i la planificació amb què s'encara cada entrenament. I també conversa amb l'exjugador Ferran Martínez, un mite del bàsquet, que explica la importància dels entrenaments per arribar a ser esportista d'elit.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Ja t'enyoro
La història de dues dones que viuen a Londres i com canvia la seva relació d'amistat després que una d'elles quedi embarassada i l'altra es posi malalta.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.45
Tarda de cine: El regne del cel
Segle XII, les Croades. Godofredo d'Ibelin, cavaller respectat pel rei de Jerusalem i compromès amb el manteniment de la pau a Terra Santa, emprèn la recerca del seu fill il·legítim, el Balian, un jove ferrer francès que plora la pèrdua de la dona i del fill. El Godofredo desitja convèncer-lo perquè l'acompanyi en la seva missió.
Pel·lícules
Durada: 140'
20.05
Globus sonda
Miguel Torres-Vilafranca del Penedès
En aquest capítol, el passatger del globus té un cognom il·lustre en la història del vi, Torres. Miguel Torres és una de les persones que més hi entén de vins, i amb ell s'emprèn el viatge just des del seu celler, a Vilafranca. Al cotxe de seguiment acompanya la Candela Figueras un altre amant dels vins, un escriptor que fa molts anys que coneix Miguel Torres.
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
Al programa d'avui, Cristina Puig entrevista Carola Rackete, la capitana del Sea Watch 3, a qui Matteo Salvini volia enviar 10 anys a la presó, i li pregunta, entre moltes altres qüestions, com es va sentir després de rebre la medalla d'honor del Parlament de Catalunya.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'aula
Mireia Izquierdo. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Ivan Kovacevic 5 Spots. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Moya Kalongo. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Tharrats-Coloma. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'