Programació TV3

Dissabte, 19 octubre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 405'
12.45
Zona zàping
El programa d'aquesta setmana tracta de rècords: les 25 medalles mundials de la gimnasta Simone Bile, la marató per sota de les dues hores de Kipchoge, i les sis botes d'or de Messi. També es pot veure el retorn de Gerard Piqué al plató de La resistencia, i com el van rebre; un jugador de futbol ucraïnès molt content, i un touchdown espectacular a l'NFL.
Altres
Durada: 40'
13.25
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 35'
14.00
Obrint plaça
Castellers LGTBI
El món casteller és un reflex de la societat. Per tant, de vegades també es produeixen actituds i comentaris que poden ser ofensius per a castellers i castelleres que pertanyen al col·lectiu LGTBI. En aquest programa, es coneix la feina que fa la comissió LGTBI dels Castellers de la Vila de Gràcia per denunciar actituds que cal eliminar i per contribuir a visibilitzar i afavorir la inclusió de totes les persones, sigui quina sigui la seva orientació sexual.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Els diaris del rom
Paul Kemp és un escriptor nord-americà que ha començat a treballar com a redactor per a un diari caribeny. El seu nou ambient, a poc a poc, comença a enrarir-se. Amor, enveja, gelosia i molt d'alcohol són els principals ingredients del relat.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.40
Tarda de cine: Assassinats a Sarlat
Sarlat, al sud-oest de França, va ser escenari de nombroses revoltes al segle XVII. Ara, el fill del productor de productes envasats més important ha estat assassinat en un ritual que recorda aquests esdeveniments històrics. Clara Dalmas i Eric Pavin s’encarreguen del cas.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.25
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 55'
20.20
Polònia
Molts catalans es pregunten cada dia si quedar-se a casa o ser tsunami. Quim Torra i Miquel Buch els responen al ritme de la cançó Should I Stay or Should I Go, de The Clash. Així mateix, el ministre de l'Interior, Grande-Marlaska, ha iniciat la investigació de qui hi ha darrere de Tsunami Democràtic i interroga els principals sospitosos. El programa fa també la seva versió del vídeo que el Govern socialista ha difós per millorar la imatge internacional de la democràcia espanyola. Mentrestant, el Govern català intenta donar una resposta que estigui a l'altura de les circumstàncies. I es descobreix que Felip VI no està content amb el delicte de sedició, perquè ell volia dir que havia parat un cop d'Estat, com el seu pare.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
El programa d'aquesta setmana analitza les mobilitzacions d'aquests dies a tot el territori català, la vaga d'ahir, i parla per primera vegada des que es coneix la sentència amb Jordi Cuixart i Carme Forcadell. A més, s'ofereix una conversa entre els expresidents de la Generalitat Artur Mas i José Montilla, per saber la seva valoració de la sentència i de les conseqüències que està tenint al carrer, i perquè expliquin cap on creuen que ha d'anar Catalunya en els propers temps. Per acabar, es compta amb l'actuació musical d'Albert Pla.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'aula
Kibo. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Big Mama Montse & Riqui Sabatés. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Djangologie. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Vicens Martin Grup. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'