Programació TV3

Diumenge, 20 octubre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Pablo d'Ors
Magazín que informa de les activitats de l'Església.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
Molts catalans es pregunten cada dia si quedar-se a casa o ser tsunami. Quim Torra i Miquel Buch els responen al ritme de la cançó Should I Stay or Should I Go, de The Clash. Així mateix, el ministre de l'Interior, Grande-Marlaska, ha iniciat la investigació de qui hi ha darrere de Tsunami Democràtic i interroga els principals sospitosos. El programa fa també la seva versió del vídeo que el Govern socialista ha difós per millorar la imatge internacional de la democràcia espanyola. Mentrestant, el Govern català intenta donar una resposta que estigui a l'altura de les circumstàncies. I es descobreix que Felip VI no està content amb el delicte de sedició, perquè ell volia dir que havia parat un cop d'Estat, com el seu pare.
Altres
Durada: 35'
13.50
APM? Extra
Espai de zàping televisiu elaborat per l'equip d'Alguna Pregunta Més?.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Un far amb vistes
El Robert té la intenció d'enderrocar un far. Tanmateix, una noia, l'encarregada de la conservació de la zona, intenta impedir-ho. El que cap dels dos no sap és que el faroner és el pare biològic del Robert i que el va donar en adopció fa gairebé 30 anys.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: Un amor de novel·la
Una periodista fan d'un escriptor de moda viatja al seu costat sense saber que ell és el famós autor de la novel·la que porta a les mans. Després de mantenir una conversa amigable en què la jove critica la seva segona novel·la, s'acomiaden sense intercanviar els telèfons. Però el destí els torna a unir per casualitat i inicien una relació.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.00
Al cotxe
Programa que trasllada els convidats, col·laboradors o presentadors en cotxe des de la televisió fins a casa o de casa fins a la televisió, aprofitant el trajecte per conversar d'una manera diferent.
Altres
Durada: 60'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
30 minuts
Espai dedicat a l'emissió de reportatges de mitja hora de durada.
Altres
Durada: 50'
22.45
Katalonski
Moscou
El Halldor viatja a Moscou enmig d'una tempesta de neu històrica. El presentador regala flors a diverses noies, una tradició típica d'allà. Marina Barinova explica un conte de titelles en què el Halldor és el protagonista, i Svetlana Rudnik el meravella amb el seu art flamenc. A més, el Halldor juga, al costat de Mikhail Khaminsky, a un joc de preguntes i respostes difícils en rus.
Altres
Durada: 65'
23.50
Quan s'apaguen els llums
Luis Moya
A cada programa, Lluís Canut conversa amb una persona que ha tingut una trajectòria destacada en el món de l'esport, rememorant els seus dies de glòria i les seves grans gestes, però també els seus fracassos.
Altres
Durada: 55'
00.45
(S)avis
Josep Maria Mestres Quadreny
Amb més de 200 obres originals compostes, Josep Maria Mestres Quadreny és el més destacat representant de l'avantguarda musical catalana de la segona meitat del segle XX. Pioner de la música aleatòria i electroacústica, va incorporar noves tècniques de composició, i va ser el primer a fer servir l'ordinador per crear música.
Altres
Durada: 45'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'aula
Mireia Izquierdo. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
13th Magic Skull. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Òscar Font & The Swingones. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Pagès/Gadel/4. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'