Programació TV3

Dimecres, 11 desembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
La presentadora entrevista Alfred Bosch, conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, i Georgina Oliva, secretària d'Infància, després que les entitats d'atenció als menors hagin denunciat que la Generalitat els deu diners i això posa en risc els serveis que fan. A més, el programa també està pendent de la proposta del grau penitenciari que es dona als líders independentistes presos, que s'ha de fer pública aquesta setmana. A continuació, Mayka Navarro parla del pla dels Mossos d'Esquadra per evitar robatoris dins els cotxes aparcats durant les festes de Nadal i especialment en zones comercials. I, per acabar, Josep Ramoneda i Joan B. Culla aborden la mentida, la manipulació i l'ocultació d'informació per part dels governs dels Estats Units i de Rússia.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Filet rus de senglar
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
L'Eudald visita la consultoria perquè la Gemma li gestioni un tema, però a ella li fa mandra mirar al passat. La Marta, per la seva banda, té la menopausa, però no ho vol acceptar i fa esforços per demostrar-se que encara és jove. La Natàlia, mentrestant, apareix al Billar Burger amb ganes de brega. Posteriorment, en Jordi esbronca la Glòria Santos perquè no tracta bé l'Anna. Finalment, l'Anna pressent que la faran fora de la feina.
Sèries
Durada: 35'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Alguna pregunta més?
Aquesta setmana el reporter Isma Juárez és a la presentació madrilenya del llibre de Mariano Rajoy i potser aconsegueixi parlar amb l'expresident del govern espanyol. D'altra banda, Joel Díaz, a Díaz de fúria, conversa, entre d'altres, amb Xavier Melero, advocat de Joaquim Forn. A més, la cuinera i presentadora Paula Alòs del programa Manduka, del canal Super3, passa per La Televisió és Cultura. També es descobreix la informació més veraç a El Mundo Today, s'emeten imatges inèdites del Congrés dels Diputats i es fa una nova entrega de Cap de trons.
Altres
Durada: 25'
22.20
Joc de cartes
El millor restaurant a la terra del vi i del cava, l'Alt Penedès
El programa viatja fins a l'Alt Penedès, comarca d'on és originària la vinya a Catalunya. Allà, el cuiner Marc Ribas visita Andrés Torres, propietari del que abans era una granja d'animals transformada en espai gastronòmic, el Casanova; coneix també el sommelier Ivan Batlle i el seu local emblemàtic, Casa Joan, i acaba la ruta a Sant Sadurní d'Anoia, on Òscar Medina li obre les caves centenàries, Cava Cannals & Munné. Finalment, Oriol Martínez li contagia la seva energia al Cal Ticus.
Altres
Durada: 90'
23.50
Joc de cartes
El millor restaurant del rebost de l'Illa
Amb motiu del seu 25è aniversari, es busca quin és el millor restaurant de l'Illa Diagonal. Per a això, Marc Ribas s'endinsa en la cuina marinera que ofereix Ribera Manero, el restaurant amb peixateria que regenta Carles Centelles. A continuació canvia peixos i mariscs per les millors fruites i verdures de temporada, que es troben a Camarasa Fruits, l'espai que condueix Marc Taribo, tercera generació al front del negoci d'aquests productes d'alta qualitat. I, finalment, viatja fins al Japó de la mà d'Anna Saura i del seu restaurant, el Sakura Ya, un dels restaurants japonesos pioners de la ciutat. En aquesta ocasió, Marc Ribas i els restauradors reben una visita inesperada que no passa desapercebuda per ningú.
Altres
Durada: 75'
01.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.35
Ritmes a l'estudi
Gnaposs Quintet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.35
Blues a l'estudi
Augie Burr. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.35
Jazz a l'estudi
Ramón Fossati Glowing Trio. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 75'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'