Programació TV3

Dijous, 20 febrer de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
Avui la presentadora del programa entrevista Ester Capella, consellera de Justícia. A continuació, s'analitza si els joves d'origen marroquí que viuen a Catalunya tenen les mateixes oportunitats que la resta, ja que hi ha un estudi que conclou que aquests joves tenen el doble de fracàs escolar que els autòctons. A més, la corresponsal al País Basc, Montse Vila, posa al dia sobre l'esllavissada a l'abocador de residus de Zaldibar, on encara hi ha dos desapareguts. Després, Pere Bosch repassa, des del riu Tordera, com estan les zones més malmeses pel temporal Gloria, amb connexions al delta de l'Ebre, al Maresme i a l'Empordà, i entrevistes amb afectats i amb experts. I, per acabar, Dani Arbós explica, entre altres coses, com s'eliminen els polls marins dels salmons, perquè l'estrès fa sortir cabells blancs o perquè s'arriba a la conclusió que la majoria de persones són bones.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Tres truites
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
Com que la Pili vol estar amb l'Andreu, menteix al seu cap per passar més dies a Barcelona. Mentrestant, la Marta explica al Litus que l'Ismael li va confessar que va ser la Clara qui li va fer els blaus, però el Litus no la creu. No obstant això, la llavor ja està sembrada. Per altra banda, el Marc i l'Anna intenten entendre les explicacions del Quim i la Cati sobre la relació amb la Xesca, però no poden. El Marc dona les culpes al Quim, però la Cati insisteix que és cosa de tots tres. Com a conseqüència, el noi es mostra desagradable amb la Xesca, i el Quim es baralla amb el seu fill.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Polònia
El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, compareix per defensar-se de les greus acusacions de manipulació a les xarxes socials. A més, tot i estar més acostumats a les crítiques a Twitter, el govern tampoc passa per un bon moment, però com a mínim ara Quim Torra i Pere Aragonès ja no han de fingir per apunyalar-se. Per altra banda, la tria del candidat de JuntsxCat la fa Carles Puigdemont a dit, i per fer-ho l'entrena de la manera més innovadora possible. Mentrestant, Cayetana Álvarez de Toledo i Pablo Casado visiten Espejo público per mostrar imatges en exclusiva dels privilegis dels presos polítics a la presó de Lledoners. Paral·lelament, l'ebullició independentista decau, així que la Montserrat desconnecta del procés i descobreix tot el que ha passat durant aquests anys a casa seva. Finalment, Javier Ortega Smith llegeix la seva versió de La bella dorment: una llegenda sobre fades, princeses i eutanàsia.
Altres
Durada: 40'
22.35
Quatre gats
José Andrés
Aquest nou episodi se centra en la figura del xef català i asturià José Andrés i en la seva història de migració de Catalunya als Estats Units, un país on fa anys que triomfa: participa en tots els xous televisius; la revista Time el considera una de les persones més influents del món; és amic de Barack Obama i va ser candidat al premi Nobel de la Pau. Però, a banda del vessant gastronòmic, Andrés en té també un d'activista: va fundar l'organització World Central Kitchen, que coopera arreu del món per oferir menjar en zones afectades per desastres humanitaris. A més, els cuiners Ferran Adrià i Joan Roca parlen sobre l'amistat que els uneix amb José Andrés. Després, el programa coneix també la cuinera mexicana Cristina Martínez, que regenta un restaurant a Filadèlfia i està considerada una de les deu millors xefs dels Estats Units. Tot i això, Martínez no té papers i en qualsevol moment podria ser deportada.
Altres
Durada: 60'
23.35
Quan arribin els marcians
Els humans necessiten que se'ls reconegui allò que fan bé, ja que els ajuda a creure en ells mateixos i a tirar endavant. Però quan els ulls que els miren es multipliquen i els judicis també, els processos creatius es veuen afectats. Els marcians parlen amb Amaia Romero, que amb 19 anys va guanyar Operación Triunfo i, encara que el seu camí estava marcat, s'ha saltat el guió de la fama prefabricada i ha trigat un any i mig a treure el seu primer disc anomenat Pero no pasa nada. Per altra banda, Flavita Banana és una de les humoristes gràfiques més reconegudes i seguides del nostre país. El 2017 va tenir depressió i explica als marcians com la pressió acumulada per la seva projecció pública va ser-ne un dels detonants. També parlen amb l'escriptora anglesa supervendes Caitlin Moran sobre la seva última novel·la Cómo ser famosa, i l'abduït d'aquesta setmana és l'actor Bruno Oro, un humà polifacètic que se sent molt identificat amb els marcians.
Altres
Durada: 40'
00.15
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.50
Gran reserva
Xou. Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 45'
02.35
Ritmes a l'estudi
Proyecto Abyecto. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
03.35
Blues a l'estudi
David Giorcelli. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.35
Jazz a l'estudi
Horacio Fumero. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 75'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'