Programació TV3

Dimecres, 3 juny de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
08.30
Els matins
Avui es fa un balanç de l'obertura de les escoles en fase 2 amb el director general dels Centres Públics i president del Consorci d'Educació de Barcelona, Josep González Cambray. Lídia Heredia també entrevista el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, que adverteix d'una rebel·lió de bates blanques si no es tenen en compte les propostes dels sanitaris per reconstruir el sector. I, al final del programa, Mayka Navarro, especialista en informació policial, parla de com serà la represa, dilluns que ve, del judici al major Trapero i a la cúpula d'Interior.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 210'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines
Pollastre amb espècies/Amanida de poma i formatge fresc
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 30'
16.20
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 245'
20.25
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Tabús
LGTBI
David Verdaguer conviu amb la Silvia, el Franciscu, la Iolanda, el Gorka i la Rosa, cinc persones del col·lectiu LGTBI. Junts intentaen trencar tots els tòpics que envolten les persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i lluiten per desfer-se de totes les etiquetes que els acompanyen. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 70'
23.15
L'ofici de viure
Atreveix-te a ser tu
El programa s'ocupa de l'autoconeixement i de com viure des de l'autenticitat. Gaspar Hernàndez comença parlant amb la pedagoga Eva Bach per esbrinar fins a quin punt durant la infantesa som més nosaltres mateixos. El programa també parla amb el conferenciant Borja Vilaseca, que explica com va endinsar-se en el camí de l'autoconeixement i el creixement personal. Gaspar Hernàndez també conversa amb Joan Antoni Melé, banquer i impulsor de la banca ètica, que té una visió crítica sobre els valors actuals de la societat. L'apunt final del programa és de l'escriptor Josep Maria Espinàs, que sempre ha estat més interessat en el coneixement dels altres que no pas d'ell mateix.
Altres
Durada: 35'
23.50
Quan arribin els marcians
Amb les aules tancades de facto fins al setembre, tota la comunitat educativa ha hagut d'entrar de ple, i sense previ avís, a l'univers de l'ensenyament a distància. Avui el programa analitza l'impacte que ha tingut haver d'ensenyar i aprendre online de manera sobtada en un reportatge en què participen el professor emèrit de Pedagogia de la Universitat de Barcelona, Sebastián Rodríguez Espinar, el vicerector de Docència i Aprenentatge de la UOC, Carles Sigalés, i tres professors de secundària: Edgar Segura, professor de llengua i literatura catalana a l'Institut Teresa Pàmies de Barcelona, Mireia Corbera, professora de cicles formatius d'imatge i so a l'Institut Mare de Déu de La Mercè de Barcelona, i Lucía Laborda, professora de llengua i literatura castellana a l'Institut Front Marítim de Barcelona. A més, el dibuixant, il·lustrador i professor Javi Royo il·lustra per als marcians la seva lluita contra l'avorriment.
Altres
Durada: 35'
00.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
01.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 245'