Programació TV3

Dijous, 4 juny de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
08.30
Els matins
L'espai analitza el futur de l'automoció a Catalunya, després del tancament de Nissan, amb el president del Clúster de l'Automoció Josep Maria Vall, l'economista Antoni Soy i el professor de Dret Administratiu Ramon J. Moles. A més, es connecta amb la manifestació convocada pels treballadors de l'empresa japonesa. Lídia Heredia també entrevista el portaveu d'Esquerra al Congrés, Gabriel Rufián, i el president del grup parlamentari d'Unides Podem, Jaume Asens. I, per acabar, la vigília del Dia Mundial del Medi Ambient, l'ecòleg Carles Castell acompanya la biòloga Anna Ramon a la secció dedicada a la crisi climàtica, en la qual exposen l'alerta de l'ONU que la destrucció de la natura augmenta el risc de pandèmies com la del coronavirus.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 210'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines
Tiradito de rap/Hamburguesa de pollastre cruixent
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 35'
16.25
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 240'
20.25
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Primera línia
Avui el programa s'acomiada amb un especial que recupera algunes de les històries més colpidores. Els protagonistes que es recuperen en aquest capítol reviuen els moments passats i fan balanç d'allò que han viscut i han après en aquestes setmanes que ningú podrà oblidar. (Últim capítol del programa.)
Altres
Durada: 15'
22.15
Polònia
S'emet un nou capítol del NO-DO, dedicat als problemes en què es troba el país per culpa de Pedro Sánchez. A més, Pablo Casado participa en el concurs Pasapalabra amb les seves pròpies definicions sobre la gestió del govern. Per altra banda, Pedro Sánchez, Quim Torra i Ada Colau busquen una solució per evitar el tancament de les fàbriques de Nissan a Barcelona. I Pere Aragonès descobreix què és un pagafantes, en veure que al seu extracte bancari hi ha diversos càrrecs que no ha fet ell.
Altres
Durada: 40'
22.55
Alguna pregunta més?
Aquesta setmana, l'humorista Pepe Colubi passa per La televisió és cultura i parla clar. A més, Isma Juárez comprova com s'estan celebrant les misses en ple desconfinament. D'altra banda, es pot veure un altre capítol terrorífic de Crims; Ferran Adrià a MasterChef; l'anunci més polèmic de Barcelona; Fernando Simón passant una mala estona i la informació més veraç a El Mundo Today.
Altres
Durada: 35'
23.30
La forastera
Una d'amor
Ara que la fabricació de la cola pot ser una realitat, el Paco confessa als cooperativistes i la Lola que ha arribat a un acord, unilateralment, amb un comprador de cirera. La Lola haurà de trobar compradors de la beguda en un temps rècord per garantir que la producció no es quedarà en no res. Per aconseguir-ho, la Marisa jugarà una última carta. (Últim capítol de la sèrie.)
Sèries
Durada: 60'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 240'