Programació TV3

Dissabte, 6 juny de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 465'
13.45
Zona zàping
Es mostra com el bon temps i els canvis de fase en la desescalada han afectat les activitats de la gent; tornen les bicicletes, els patinets i també les trompades. Per altra banda, torna el futbol, tot i que ho fa en una modalitat peculiar: amb carros de supermercat. I també tornen les activitats a la piscina, on un noi ensenya tot el que pot fer-hi dins: des de llegir fins a menjar. A més, el programa també compta amb la participació de Ferran Rosell, membre del grup Les Montses.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Diari d'una mainadera
Annie Braddock, de Nova Jersey, lluita per trobar un lloc en el món. Per aconseguir-ho, es trasllada a Nova York, on comença a treballar com a mainadera a casa d'una família de l'alta societat.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.35
Tarda de cine: La dama de la furgoneta
Narra la història real de la senyora Shepherd, una dona d'orígens desconeguts que va aparcar temporalment la seva furgoneta a l'accés a la casa de Londres d'Alan Bennet i va acabar vivint allà durant 15 anys. El que va començar com un favor amb cert recel, va acabar convertint-se en una amistat que canviaria la vida de tots dos.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.20
TV3xunTUB
Espai que recull els grans moments televisius de la temporada de TV3.
Altres
Durada: 40'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Preguntes freqüents
En aquesta nova edició del programa, Cristina Puig entrevista l'exjutge Ramiro García de Dios per analitzar la investigació sobre la manifestació del 8M. L'espai també compta amb l'excoordinador general de Catalunya en Comú Xavier Domènech; l'exdiputat de la CUP Quim Arrufat; i l'estrateg internacional, exassessor d'Obama i col·laborador de la campanya de Joe Biden, Juan Verde, entre d'altres. Amb aquest últim s'analitzen les protestes racials causades per la mort de George Floyd i de com poden influir en la cursa per la Casa Blanca d'aquesta tardor.
Altres
Durada: 125'
00.05
Pel·lícula: Com a casa, enlloc
El Brad i la Kate havien pensat passar el Nadal en un lloc exòtic, lluny de la família. No obstant això, es veuen obligats a cancel·lar els plans i assistir a quatre celebracions familiars que tenen lloc el mateix dia.
Pel·lícules
Durada: 80'
01.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 275'