Programació TV3

Dissabte, 4 juliol de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 450'
13.30
La Marató dels investigadors
La Marató dels investigadors 2014: Malalties del cor
Amb la presentació pública dels resultats dels 43 projectes de recerca finançats amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio del 2014, i amb el recull de tres d'aquests projectes al programa d'avui, es tanca el cicle d'aquesta edició, dedicada a les malalties del cor.
Altres
Durada: 20'
13.50
Zona zàping
Avui es destaca l'entrada de Messi a l'exclusiu club dels 700 gols oficials, així com la victòria del Liverpool a la Lliga anglesa, després de 30 anys, i el motiu de la derrota del Barça de Pesic, que ha perdut Lliga i càrrec. A més, el programa compta amb la participació del músic Jordi Ninus, que tanca el programa amb el seu tema Entre dos mons. Tot amanit amb la participació dels espectadors amb les seves imatges: fent esport, anant en bicicleta o patinet, a la platja o la piscina, però sempre amb imaginació i sentit de l'humor.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
15.55
Tarda de cine: Un casament vermell de sang
L'Anna, una jove mare soltera d'origen humil, es casa amb el Guillaume, un atractiu i brillant cirurgià que podria salvar la vida del seu fill. L'endemà del casament, la policia descobreix el cadàver de la Roxane, l'exdona del Guillaume. Tot sembla indicar que ell n'és l'assassí.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.40
Tarda de cine: Assassinats a Avinyó
Durant les obres al Palau dels Papes, a Avinyó, els obrers descobreixen una cambra secreta del segle XIV. Dins hi troben l'esquelet d'una dona. L'autòpsia revela que la víctima és una amiga de la infància de Laurence Ravel, la investigadora a càrrec del cas. Molt aviat troben un segon cos.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.20
TV3xunTUB
Espai que recull els grans moments televisius de la temporada de TV3.
Altres
Durada: 40'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
Avui s'entrevista el vicepresident del Consell per la República i eurodiputat de Junts per Catalunya, Toni Comín. A continuació, Cristina Puig entrevista en exclusiva Eduard Garzón, un dels CDR acusats de terrorisme per l'Audiència Nacional, que va estar tres mesos empresonat a Soto del Real. L'acompanyen l'advocat Jordi Busquets, del col·lectiu Alerta Solidària, i dos dels altres acusats per l'Audiència Nacional. Després es conversa amb el vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, poques hores després que aquesta entitat hagi presentat una denúncia al Suprem contra el rei Joan Carles i també hagi demanat a Suïssa l'embargament dels seus comptes. I també compta amb la presència del director de cinema Albert Serra per analitzar si s'han de revisar el cinema, els productes culturals i l'art que puguin tenir connotacions racistes arran el moviment Black Lives Matter. I, per acabar, l'actuació d'Havàname i les col·laboracions de Pilar Rahola i Quico Sallés.
Altres
Durada: 205'
01.30
Pel·lícula: Harry el fort
El Callahan i el seu col·lega, Early Smith, segueixen la pista als autors d'una sèrie d'assassinats que té com a víctimes criminals que, d'alguna manera, han aconseguit evitar la presó. Tots dos detectius sospiten que es tracta d'un grup organitzat de joves policies.
Pel·lícules
Durada: 120'
03.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'