Programació TV3

Divendres, 10 juliol de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
L'espai entrevista l'expresident de la Generalitat José Montilla, després d'haver comparegut, aquesta setmana, al Parlament pel seu contracte amb Enagás. Per altra banda, comenten i contextualitzen l'actualitat del dia Sergi Picazo i Montserrat Nebrera. A més, com que els tràmits per cobrar l'ingrés mínim vital han col·lapsat, encara més, les oficines de la Seguretat Social, s'indaga en quins efectes té aquesta situació en les persones que no poden fer les gestions. Paral·lelament, el programa està pendent del Parlament i de la concentració convocada per la coordinadora de residències, i el periodista Toni Martínez explica quins clàssics de la pintura li suggereixen les últimes revelacions sobre la fortuna del rei emèrit.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 180'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines al límit
Menú exòtic
La Sandra té un problema a l'hora de menjar: el seu marit, el Gustavo, i els seus tres fills, l'Iker, l'Izan i la Luna, no volen res que no sigui català i ella adora la cuina internacional. Per això el Marc visita la casa de la família Utrillas-Callarisa, a Rubí, i intenta posar-hi solució. En només 20 minuts els prepara un menú de tres plats amb tocs exòtics, però tenint en compte que només pot fer servir els productes que aquesta família tingui a casa.
Altres
Durada: 40'
16.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 230'
20.20
Bricoheroes
Com construir un niu d'ocell i com instal·lar una pèrgola
Amb un humor sense complexos, s' ensenya de forma divertida, senzilla i un pèl peculiar a construir objectes i mobiliari per a la llar i el jardí.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Zona zàping
El programa destaca la primera entrega del nou Tik Tok del programa, Que s'ha fet mal, senyor?, així com la resta d'imatges que els espectadors han volgut compartir a través de la resta de xarxes al No te la fotis, amb bromes, reptes, balls, música, i també moltes trompades. També es pot veure una equilibrista fent el cub de Rubik cap per avall amb una mà, un amant del parapent que vola amb sofà i televisor, i la continuació del repte de moda, el basketball beer challenge. A més, es recorda el golàs de Griezmann al Vila-real, i l'estranya relació de Messi amb els termòmetres als estadis. Per altra banda, el programa descobreix un artista visual que combina fotografies i realitat per crear noves històries, i un grup d'amics anomenats Happy friends, que imiten el famós vídeo clip de Pharrell Williams. Per acabar, es compta amb la participació de Gerard Giné, del grup Exta6, que clou el programa amb el seu tema Aquesta cançó.
Altres
Durada: 40'
22.50
La gran pel·lícula: El sentit d'un final
Tony Webster, un home jubilat i divorciat, porta una vida tranquil·la i solitària. Un dia, descobreix que la mare de la Veronica, la seva nòvia de la universitat, li va deixar en el seu testament un diari que guardava el seu millor amic, que va sortir amb la Veronica després d'ell. Per recuperar el diari, ara en mans d'una Veronica anciana i molt misteriosa, el Tony està obligat a bussejar en el seu passat, recordar els moments fallits de les seves antigues amistats i relacions i recrear sentiments que creia oblidats.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 125'
02.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 195'