Programació TV3

Dijous, 16 juliol de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Aquest dijous, Lídia Heredia entrevista l'exporter del Barça i exentrenador del Girona Juan Carlos Unzué, que explica què significa patir esclerosi lateral amiotròfica, ELA, i quins efectes té aquesta malaltia neurodegenerativa que no té cura. L'acompanya la metgessa de l'Hospital de Bellvitge Mònica Povedano. A continuació, l'espai analitza l'evolució dels brots de coronavirus amb connexions amb els municipis més afectats. També es parla de quins efectes té a les residències, on s'han prohibit les sortides, amb la directora d'un centre i un expert gerontòleg. Més tard, es coneix la feina que estan fent els rastrejadors amb Maria Rosa Sala, cap del Servei de Vigilància Epidemiològica i Resposta a Emergències de Salut Pública al Vallès. I el programa acaba amb la secció de crisi climàtica, amb la biòloga i divulgadora Anna Ramon repassant què diuen els últims estudis sobre els efectes de la COVID-19 en les emissions i sobre la pujada de temperatures.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 180'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines
Sardines a la llauna/Foie a la sal
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 35'
16.25
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 240'
20.25
Bricoheroes
Com muntar un moble kit i com reparar la bici
Amb un humor sense complexos, s' ensenya de forma divertida, senzilla i un pèl peculiar a construir objectes i mobiliari per a la llar i el jardí.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia: Grans moments
Especial confinament
No tothom va viure el confinament de la mateixa manera. El Miquel, per exemple, va aprofitar per fer-se youtuber. Al programa es fa un repàs de la seva etapa com a Morenus, el seu nickname per petar-ho a les xarxes. A més, Ernest Maragall també va haver d'adaptar-se a la situació i iniciar-se en el fantàstic món del teletreball, i Jordi Basté fins i tot va acabar fent la tertúlia des de casa amb uns col·laboradors molt particulars. Al seu torn, es descobreix com se les va arreglar Bertín Osborne per no renunciar a la Setmana Santa.
Altres
Durada: 35'
22.40
Alguna pregunta més?
El programa acomiada la temporada cantant i ballant amb el videoclip del hit Sort de l'APM? a càrrec de La Pegatina, amb els cors de Joel Díaz, Isma Juárez i Manel Bocero i gravat en diverses localitzacions. Pur espectacle. D'altra banda, el músic Nil Moliner passa per La televisió és cultura, on explica com veu la televisió. A més, Isma Juárez s'infiltra al barri més pijo de Madrid per comprovar els danys col·laterals que han provocat les cassolades contra el govern de Pedro Sánchez. I després es pot veure el rei emèrit de vacances, Bill Gates fent de DJ i la informació més veraç a El Mundo Today. (Últim capítol de la temporada.)
Altres
Durada: 40'
23.20
Pep
No necessit ningú
Emissió dels capítols Sí, estic malalt i No necessit ningú.
Sèries
Durada: 97'
00.57
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 93'
02.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 210'